Chelsea: dagad a buksza

Nyon. Az UEFA nyilvánosságra hozta a Bajnokok Ligája 2003/ 2004-es szezonjának kereseti listáját: eszerint az elődöntős Chelsea kapta a legtöbbet, 28,9 millió eurót.

Nyon. Az UEFA nyilvánosságra hozta a Bajnokok Ligája 2003/ 2004-es szezonjának kereseti listáját: eszerint az elődöntős Chelsea kapta a legtöbbet, 28,9 millió eurót. A „dobogósoknál” a tv-közvetítésekből származó bevételeknek és a szponzori támogatásoknak köszönhetően két további angol sztárcsapat található: a második Arsenal 28,4 milliót, a Manchester United pedig 27,9 milliót kasszírozott.

A BL-döntősök kiszorultak az első háromból, az AS Monaco (26,3) azonban veresége ellenére is megelőzte a végső győztes FC Portót (19,7), amely csupán az ötödik lett ebben a versengésben. A pénzjutalmak előre meghatározott összegekből – többek között a rajtpénzből, valamint a győzelmi bónuszokból – és a piaci részesedésből állnak össze.

A 2003/2004-es BL-szezon kereseti listájának első 10 helyezettje: 1. Chelsea 28,9 millió euró; 2. Arsenal 28,4; 3. Manchester United 27,9; 4. AS Monaco 26,3; 5. FC Porto 19,7; 6. Real Madrid 19,6; 7. Olympique Lyon 19,5; 8. Bayern München 19,4; 9. Deportivo La Coruna 18,5; 10. VfB Stuttgart 18,3.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?