Brazil légiósok Nyitrán

Nyitra. Kieső helyről várja a tavaszi rajtot a II. ligás nyitrai futballcsapat. Tavaly komoly anyagi gondokkal küszködött a klub, de ezek a problémák már megoldódtak. Februárban részvénytársasággá alakult az egyesület, kapósak voltak az ezerkoronás részvények, például Ľudomír Moravčík hetven darabot vásárolt.

Nyitra. Kieső helyről várja a tavaszi rajtot a II. ligás nyitrai futballcsapat. Tavaly komoly anyagi gondokkal küszködött a klub, de ezek a problémák már megoldódtak. Februárban részvénytársasággá alakult az egyesület, kapósak voltak az ezerkoronás részvények, például Ľudomír Moravčík hetven darabot vásárolt. Egyébként nincs teljesen kizárva, hogy a 38 éves egykori kedvenc a tavasz folyamán a pályán is segít majd a csapatnak.

Mint ismeretes, a menesztett Molnár Zoltán helyett Ivan Galád irányítja az együttest. A téli szünetben nem tétlenkedtek a vezetők, jelentősen megerősítették a csapatot. A legnagyobb fogás a púchovi Ľubomír Perniš és a legutóbb Rózsahegyen futballozó Rák Róbert leigazolása. Két fiatal brazil játékost, a középpályás Luzt és a csatár Barbosát is szerződtették. Rajtuk kívül korábban a DAC-ot is megjárt ligeti Drobný és a znojmói Ivan Kováč (a bacsfaiak is érdeklődtek iránta) számít új szerzeménynek. A poštornái Doležallal is megegyeztek, át is utalták az érte járó pénzt, ám a védő időközben meggondolta magát.

Vladimír Vikor klubelnök biztosra veszi, hogy a második felvonásban alaposan előbbre lépnek a tabellán. Megtudtuk, hogy a játékosok alapfizetés 10 és 20 ezer korona között mozog,, viszont a győzelemért járó prémiumot nem árulta el a nyitraiak első embere. (sz. z. )

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?