Bayern-mezek ingyen

Győr. Egy eredeti Bayern München mezt kap ajándékba mindenki, aki jegyet vált a német sztárcsapat Győri ETO elleni május 18-i labdarúgó-mérkőzésére – jelentették be tegnap az ETO FC és az Audi Motor Hungária Kft. közös sajtótájékoztatóján. Lőre Péter, az Audi Hungária Motor Kft.

Győr. Egy eredeti Bayern München mezt kap ajándékba mindenki, aki jegyet vált a német sztárcsapat Győri ETO elleni május 18-i labdarúgó-mérkőzésére – jelentették be tegnap az ETO FC és az Audi Motor Hungária Kft. közös sajtótájékoztatóján. Lőre Péter, az Audi Hungária Motor Kft. kommunikációs vezetője elmondta: a cég és a T-Mobile ajándékaként a 21 000 mezt a stadionba érkezéskor vehetik át a jegytulajdonosok. Megerősítette: a Bayern München legjobb csapatával érkezik Győrbe és az összes sztár pályára lép a mérkőzésen. A klub vezetői közül Franz Beckenbauer elnök, Karlheinz Rummenigge elnökhelyettes és Uli Hoeness menedzser is az együttessel érkezik.

Az Audi több meglepetést tartogat a mérkőzésre kilátogatóknak, így a szünetben Franz Beckenbauer a Bayern sztárjai által dedikált mezeket sorsol ki a nézők között, és a nyertesek személyesen a „Császártól” vehetik át a nyereményüket. Eddig már 14 000 belépő elfogyott, így telt ház várható.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?