Baumgartner beleült

Faenza. Baumgartner Zsolt Faenzában, a Minardi-csapat központjában részt vett az úgynevezett üléspróbán – vagyis elkészítették számára az idei futamokon használatos versenyülést.

Faenza. Baumgartner Zsolt Faenzában, a Minardi-csapat központjában részt vett az úgynevezett üléspróbán – vagyis elkészítették számára az idei futamokon használatos versenyülést. Közben a nemzetközi sajtó is felkapta a Minardiról szóló hírt, néhány internetes lap találgatásai között szerepel az is, hogy a magyar fiú egyelőre csak négy futamon indulhat biztosan.

A Baumgartner Team vezetősége közölte: ebben szemernyi igazság sincs, tény, hogy a Minardival részletfizetésben egyeztek meg, de ez nem befolyásolja a futamok számát. Baumgartner vagy az összes futamon indul, vagy egyen sem. Az üléspróba gördülékenyen zajlott, köszönhetően Baumgartner Zsolt olasztudásának, mivel nem kellett várni a tolmácsra. Az első magyar F1-es pilóta elmondta még, hogy ki tudja zárni a zavaró tényezőket a felkészüléséből, és csak a jövő heti, valenciai tesztelésre összpontosít. Akkor találkozik új csapattársával, Gianmaria Brunival is. (NS)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?