Balszerencsés lévaiak

Érsekújvár. Zsinórban harmadszor szerezték meg a nyitrai játékvezetők és mérkőzésellenőrök teremfociban a Nyugat-szlovákiai Labdarúgó-szövetség elnökének serlegét. Csoportjukban négy összecsapást megnyertek, mindössze a nagyszombatiaknak sikerült tőlük egy pontot elvenni.

Érsekújvár. Zsinórban harmadszor szerezték meg a nyitrai játékvezetők és mérkőzésellenőrök teremfociban a Nyugat-szlovákiai Labdarúgó-szövetség elnökének serlegét. Csoportjukban négy összecsapást megnyertek, mindössze a nagyszombatiaknak sikerült tőlük egy pontot elvenni. A későbbi győztes számára a folytatás is tökéletesre sikerült az érsekújvári Millennium sportcsarnokban, hiszen az elődöntőben 3:1 arányban magabiztosan kerekedett felül vágbesztercei ellenfelén, majd a döntőben a nagyszombatiakat gyűrte le 3:2-re. Hogy a nyitrai járás sípmesterei mennyire komolyan gondolták a megmérettetést, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy tavaly október elejétől heti egy edzést tartottak az Olympia sportcsarnokban. „Karácsony második ünnepén teremtornán vettünk részt, amelyen ötvenkét csapat szerepelt. Egyetlen egy gólon múlott csak, hogy lemaradtunk a döntőről. Már akkor hangoztattam a fiúknak, hogy remek csapatot alkotunk, és kis odafigyeléssel képesek vagyunk bárkit legyőzni. Szavaim most beigazolódtak” – örvendezett a tornagyőzelem után Mário Bleho nyitrai edző.

Különösen alakultak a fejlemények a lévai járási válogatott szemszögéből. „Csoportelsőként végeztünk, senki sem tudott bennünket legyőzni. Az elődöntőben is kiemelkedő teljesítménnyel rukkoltunk elő a nagyszombatiak ellen, és 1:1-es döntetlent harcoltunk ki. A büntetőrúgásokat azonban elbuktuk. A harmadik helyért a vágbeszterceiekkel viaskodtunk, és megismétlődött az előző összecsapás forgatókönyve. A hétmétereseknél ismét az ellenfél felé billent a mérleg nyelve” –tájékoztatott Kiss Bálint, a lévai válogatott 22 éves játékosa.

Balszerencséjük ellenére a Garam-völgyiek negyedikként így is a déli régió legsikeresebb gárdájának bizonyultak. Sajnos, a galántaiak, a komáromiak és a dunaszerdahelyiek a tizenkét tagú mezőny alján végeztek.

Tornatények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?