Bajban a Pittsburgh

New York. Nagy bajban van a Pittsburgh Penguins jégkorongcsapata, amely zsinórban kilencedik vereségét szenvedte el, s a hírek szerint anyagi okok miatt nem is lehet megmenteni az együttest, amelyért már több város „bejelenkezett”.

New York. Nagy bajban van a Pittsburgh Penguins jégkorongcsapata, amely zsinórban kilencedik vereségét szenvedte el, s a hírek szerint anyagi okok miatt nem is lehet megmenteni az együttest, amelyért már több város „bejelenkezett”. A Chicago Blackhawks éppen vasárnap törte meg kilencmeccses szenvedését, ráadásul úgy nyert 8:3-ra, hogy Sullivan és Daze egyaránt mesterhármassal vette ki részét a diadalból.

EREDMÉNYEK: Atlanta Thrashers–Minnesota Wild 4:6 (2:1, 2:3, 0:2), gólütők: Hartigan, Heatley 2, Snyder, illetve Dowd, Snyder, Zsoltok, Kuba, Dupuis, Stevenson; 16 000 néző.

Chicago Blackhawks–Boston Bruins 8:5 (3:2, 2:2, 3:1), gólütők: Sullivan 3, Fleury, Daze 3, Odelein, illetve Knuble 2, Axelsson 2, Murray; 19 000 néző.

Tampa Bay Lightning–Buffalo Sabres 1:1 (0:0, 1:1, 0:0 – 0:0), gólütők: Lecavalier, illetve Kotalík; 20 000 néző.

Anaheim Mighty Ducks–Detroit Red Wings 4:1 (2:0, 2:0, 0:1), gólütők: Rucchin, Csisztov, Sauer, Pahlsson, illetve Hull; 18 000 néző.

Dallas Stars–San Jose Sharks 3:0 (1:0, 1:0, 1:0), gólütők: Robidas, Morrow, Arnott; 19 000 néző.

Ottawa Senators–Pittsburgh Penguins 4:2 (1:0, 1:0, 2:2), gólütők: Hossa, Fisher, Chára, Bonk, illetve Meloche, Tarnström. (O–O, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?