Babos beismerte hibáját

Babos Gábor, a Feyenoord magyar kapusa felemás érzésekkel zárta a Fradi elleni kupameccset. Az ő lelkén szárad a hazaiak gólja, viszont a szünet után akadt néhány bravúros védése.

Babos Gábor, a Feyenoord magyar kapusa felemás érzésekkel zárta a Fradi elleni kupameccset. Az ő lelkén szárad a hazaiak gólja, viszont a szünet után akadt néhány bravúros védése.

Ludasnak érzi magát a Fradi gólja miatt?

Tudtam, hogy Tőzsér veszélyesen lövi a szabadrúgásokat, ám a nagy távolság miatt nem tartottam szükségesnek a sorfal felállítását. Belátom, tévedtem. A fiatal középpályás remekül eltalálta a labdát, amely annak ellenére, hogy senki sem ért hozzá, rendkívül furcsán csavarodott, szinte kikerült engem. Nem csinálok nagy ügyet a dologból, hiszen az ilyesmi előfordul.

Nem zavarták a szurkolói bekiabálások?

Az igazat megvallva, sokkal rosszabb fogadtatásra számítottam. Amikor az MTK hálóőreként léptem pályára, jóval ellenségesebb volt hozzám a Fradi-tábor.

Hogyan látta belülről a mérkőzést?

Színvonalas és rendkívül sportszerű kilencven percet hozott az összecsapás. Bár nem egy pontért jöttünk, hanem mindenképpen szerettük volna megszerezni a győzelmet, nem lehetünk elégedetlenek az eredménnyel. Igazságos döntetlen született, mert az első félidőben gyengébben játszottunk, a szünet után viszont feljavultunk.

Meglepte a Fradi jó játéka?

Korántsem, tudtam, hogy remek játékerőt képviselnek a zöld-fehérek.

Melyik három csapat ünnepelhet a csoportküzdelmek végén?

Annak örülnék a legjobban, ha mellettünk a Ferencváros is kivívná a továbbjutást.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?