AZ EDZŐK MONDTÁK

MIROSLAV SVOBODA (Slovan): „Jó ligameccset láthattunk, két olyan csapattól, amely ismeri egymást. Győzni akartunk, elégedett vagyok az egyéni teljesítményekkel. A döntetlen igazságosnak mondható. Azt a célt tűztem magam elé, hogy az öt meccsen tíz pontot szerez a csapat. Sikerült, sőt eggyel több van a számlánkon.

MIROSLAV SVOBODA (Slovan): „Jó ligameccset láthattunk, két olyan csapattól, amely ismeri egymást. Győzni akartunk, elégedett vagyok az egyéni teljesítményekkel. A döntetlen igazságosnak mondható. Azt a célt tűztem magam elé, hogy az öt meccsen tíz pontot szerez a csapat. Sikerült, sőt eggyel több van a számlánkon.”

JOZEF BUBENKO (Inter): „Tudtuk, hogy a Slovan eredményességben és játékosságban is sokat javult. Mindkét csapat biztosított védelemből igyekezett ellentámadásokat vezetni. Egymás hibájára vártak az együttesek.”

DUŠAN GALIS (Petržalka): „Az első félidőben rossz volt nézni a játékunkat. A szünetben kaptak némi dorgálást a játékosok, s a második 45 percben már úgy-ahogy elképzelésem szerint futballoztak a fiúk. Nagyon szeretném, ha egyes játékosoknak nemcsak a bárokban lenne önbizalma, hanem a pályán is.”

PETER GERGELY (Dubnica): „A pozsonyi meccsek közül most nyújtottuk a legjobb teljesítményünket, de nem tudtunk pontot szerezni. Védekezésünk során három naiv hibát követtünk el, s ezért bűnhődnünk kellett. Úgy gondolom, a ligetieknek van olyan jó csapatuk, hogy ne szoruljon a játékvezető segítségére. Olšiak rendre ellenünk ítélkezett.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (FC Košice): „Győzelmünk egy kicsit jelképes volt, ugyanis az első fordulóban, és most az utolsóban nyertünk. Mindnyájan szeretnénk elfeledni a két esemény közti időszakot. Az az érzésem, teljesítményünkért megérdemeltük a három pontot.”

JINDŘICH DEJMAL (Prešov): „Nagyon rossz mérkőzés volt, ilyen rosszul még akkor sem játszottam, amikor kezdő voltam. Sok volt az idegeskedés, egyik csapat sem érdemelte meg a három pontot, erről ezerszázalékosan meg vagyok győződve. A döntetlen lett volna igazságos. A kassaiak megköszönhetik játékosaimnak, hogy megszerezték a három pontot. Ugyanis nem fordulhat elő, hogy olyan gólt kapjunk, mint a másodikat, amelyet tulajdonképpen mi rúgtunk.”

LADISLAV JURKEMIK (Žilina): „Eleinte sokat hibáztunk a védekezés során, később tíz emberrel fölénybe kerültünk, de nem sikerült gólt lőnünk.”

JOZEF ŠURAN (Prešov): „A havas pályán jó iramú meccset láthattak a nézők. A hazaiak tíz emberrel is beszorítottak bennünket, ez arról tanúskodik, hogy nem véletlenül lettek őszi bajnokok.”

MILAN ALBRECHT (Trenčín): „Becsületesen küzdöttek a fiúk, győzelmet érdemeltünk volna. Ha a mérkőzést játékvezetők nélkül rendezték volna, kevesebb izgalom történik a pályán. Nagyon szigorú volt hozzánk a bíró.”

MIKULÁŠ KOMANICKÝ (Ružomberok): „A kiállítás után átvettük a játék irányítását, de csak egy gólt lőttünk.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?