AZ EDZŐK MONDTÁK

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Két dologgal vagyok elégedett, a győzelemmel és a 19-26. perc közötti időszakkal, amikor rengeteg lehetőségünk volt a gólszerzésre. ĺgy kellett volna kinéznie az egész mérkőzésnek. Minden meccs előtt olyan dilemma előtt állok, hogy kit tegyek a kezdőcsapatba. Nem küldhetek hat csatárt pályára.

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Két dologgal vagyok elégedett, a győzelemmel és a 19-26. perc közötti időszakkal, amikor rengeteg lehetőségünk volt a gólszerzésre. ĺgy kellett volna kinéznie az egész mérkőzésnek. Minden meccs előtt olyan dilemma előtt állok, hogy kit tegyek a kezdőcsapatba. Nem küldhetek hat csatárt pályára. Örülök, hogy Sedlák javuló formáról tett tanúságot és Meszároš is igyekszik utolérni régi önmagát."

RÓBERT PALDAN (Trenčín): „Nehéz értékelnem teljesítményünket, az ellenfél egyértelműen jobb volt és megérdemelten győzött. Játékunknak olyan irányban kellene fejlődnie, amilyent a hazaiak mutattak be. A Slovan agresszívan futballozott, játékosai majdnem minden párharcot megnyertek."

JOZEF ADAMEC (Trnava): „Igyekezetünket és aktivitásunkat két góllal koronáztuk. Legjobb játékosaim közé Hluška és Poljovka tartozott, mozgékonyságukkal semlegesítették a Dubnica gyors csatárait."

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „A nézők érdekes, gyors játékot láthattak, sok gólszerzési lehetőséggel. Mi elsősorban agresszivitásban mondtunk csődöt, pedig erről sokat beszéltünk a meccs előtt. Bíztam benne, hogy aktívabbak leszünk a párharcok során. Ellenfelünk minden hibánkat kihasználta."

ANDREJ DAŇKO (FC Košice): „Kellemetlen dolog, ha a csapat hazai pályán három gólt lő, és nem nyer. Ez tanúskodik valamiről, védekezésünk nem volt kellő szinten."

PECZE KÁROLY (Inter): „Érdekes mérkőzés volt. Vezetést szereztünk, amelyet a második félidőben hibáink következtében elvesztettünk. A szünet után támadóbb felfogásban játszottunk, aminek az eredménye egyenlítő gólunk volt. Ám újabb hibát vétettünk a védekezés során."

LEOŠ KALVODA (Žilina): „Ahogy edzőkollégám mondta, érdekes, izgalmas mérkőzést láthattunk, mindkét oldalon sok gólszerzési lehetőséggel. A Basel elleni BL-selejtező előtt jó dolog, hogy három mérkőzésen kilenc pontot szereztünk, de a szerdai kupameccsen nehéz ellenfél vár ránk."

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „Négy vagy öt tiszta gólhelyzetünk volt, ezeket nem használtuk ki, így törvényszerűen jött a büntetés, védelmi hiba után bennünket ért találat. Örülök, hogy a fiúk az utolsó percig bírták erővel."

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „Tartottam az ellenféltől, csapatom azonban kellemesen meglepett, figyelmes védekezésre és gyors ellentámadásokra építettük játékunkat, kihasználtuk a puhóiak hibáit. Az első félidőben mi játszottunk jobban, a másodikban riválisunk volt aktívabb."

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Ahogy vesztettünk, ugyanúgy nyerhettünk volna a jó iramú, színvonalas összecsapáson. Nem emlékszem, hogy csapatom mikor vétett ennyi védelmi hibát. Sajnos, az ellenfél mindet kihasználta." (tv, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?