AZ EDZŐK MONDTÁK

DUŠAN GALIS (Petržalka): „Jó iramú rangadót láttak a szurkolók. Kétszer is vesztésre álltunk, ezért kockáztatnunk kellett, szerencsére sikerült kiegyenlítenünk. Védenceim maximálisan küzdöttek, az egész csapat dicséretet érdemel.

DUŠAN GALIS (Petržalka): „Jó iramú rangadót láttak a szurkolók. Kétszer is vesztésre álltunk, ezért kockáztatnunk kellett, szerencsére sikerült kiegyenlítenünk. Védenceim maximálisan küzdöttek, az egész csapat dicséretet érdemel.”

JOZEF BUBENKO (Inter): „Színvonalas 90 percet hozott az összecsapás, ahogy a derbiken illik, a játékosok mindkét oldalon példásan küzdöttek. Ezúttal keménységben is sikerült felvennünk a versenyt a hazaiakkal, veszélyes ellentámadásokat vezettünk. Már-már úgy tűnt, megnyerjük az összecsapást, ám a hajrában büntetőből egyenlítettek a ligetiek. Futballistáink szomorúak voltak a meccs után, hiszen kezünkben volt a győzelem.”

PETER GERGELY (Dubnica): „A rózsahegyiek bebizonyították, hogy nem véletlenül vezetik a tabellát. Sajnos, sikerükhöz mi is hozzájárultunk, mert a rájátszásban védőink komoly hibát vétettek. Az első félidőben Poštrk kapus több ízben is kitett magáért, a sors iróniája, hogy végül bakiját követően kaptuk a sorsdöntő gólt. Elismerem, ellenfelünk jobban futballozott, kár, hogy helyzeteink közül egyet sem sikerült értékesítenünk.”

MIKULÁŠ KOMANICKÝ (Ružomberok): „Az első 45 percben a vártnál lényegesen gyengébb teljesítményt nyújtottunk, ennek ellenére mégis rengeteg lehetőségünk adódott, ám ezeket rendre elpuskáztuk. Ha csatáraink jobban odafigyeltek volna, biztosan megnyerjük az összecsapást. Még jó, hogy a hajrában a csereként beállt Špánik megszerezte a győzelmet jelentő találatunkat. Produkciónkon meglátszott, hogy sérülés miatt több kulcsemberünk nem léphetett pályára.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „A korábbi mérkőzésekhez képest lényegesen gyengébb játékkal rukkoltunk elő. Főleg középpályásaink nem hozták megszokott formájukat. Az eperjesiek elszántan küzdöttek, ezért rászolgáltak a döntetlenre.”

JINDŘICH DEJMAL (Prešov): „Számunkra minden pontnak óriási értéke van. Ezért örülök nagyon a Púchovban elért döntetlennek, hiszen a Matador a Szuperliga legjobb csapatai közé tartozik. Annál inkább dicséret illeti védenceimet, hogy Micák kiállítása miatt 65 percig emberhátrányban futballoztunk. Védőinknek sikerült semlegesíteniük Breškát és Perništ, így sikerült megőriznünk az 1:1-es végeredményt.

LADISLAV JURKEMIK (Žilina): „Színvonalas összecsapást hozott a mérkőzés, a trencséniek igazolták az elvárásokat, ilyen jól még egyetlen ellenfelünk sem játszott nálunk.”

MILAN ALBRECHT (Trenčín): „Jó iramú 90 percet láttak a nézők, a hajrában, 2:2-es állásnál három tiszta gólhelyzetünk volt, sajnos, egyet sem sikerült kihasználnunk. Ilyen a futball, mi kihagytuk a lehetőségeket, s röviddel a befejezés előtt könnyen elkerülhető gólt kaptunk.”

MIROSLAV SVOBODA (Slovan): „A kassaiak teljesítményén egyáltalán nem látszott, hogy az utóbbi időben komoly problémák vannak a klubon belül. Az első félidőben a keletiek diktálták az iramot, szünet után viszont kiegyenlített küzdelem zajlott a pályán. Mivel korábban sok gólt kaptunk, ezért megerősített védelemmel szerepeltünk. Az döntött a javunkra, hogy jobban akartuk a győzelmet, mint ellenfelünk.”

ERIK BOGDANOVSKÝ (FC Košice): „Vádenceim teljesítményével elégedett vagyok, de, sajnos, helyzeteink közül egyet sem tudtunk értékesíteni. Nem akartunk gól nélküli eredményre játszani, nyílt sisakkal futballoztunk. Kevés helyzet adódott a meccs során, a Slovan szerencsésebb volt. Nem érdemeltünk vereséget.” (sz. z., t. v., SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?