AZ EDZŐK MONDTÁK

JINDŘICH DEJMAL (Prešov): „Meg kell mondanom, hogy ha valaki a kiesés elkerüléséért játszik, és azt mondja, hogy eperjesi, akkor szívvel-lélekkel kell futballoznia. Mélységesen csalódott vagyok a játékosok hozzáállása miatt, és amiatt is, amit a kilencven perc folyamán mutattak.

JINDŘICH DEJMAL (Prešov): „Meg kell mondanom, hogy ha valaki a kiesés elkerüléséért játszik, és azt mondja, hogy eperjesi, akkor szívvel-lélekkel kell futballoznia. Mélységesen csalódott vagyok a játékosok hozzáállása miatt, és amiatt is, amit a kilencven perc folyamán mutattak. Győzelem esetén már nyugodtabb légkörben játszhattuk volna a mérkőzéseket.”

MIROSLAV SVOBODA (Slovan): „Az első félidő mindkét részről gyengébbre sikeredett. Később javult a játékunk, több helyzetet dolgoztunk ki, lőttünk két gólt, ami eldöntötte a három pont sorsát. A mai összecsapáson a cél szentesítette az eszközt.”JOZEF BARMOŠ (Inter): „Gyors gólt kaptunk, de azt vártam, hogy korábban válaszolunk rá, mint ahogy az történt. Szomorú a dologban, hogy az a csapat, amelyik az UEFA Kupában való részvételért játszik, képtelen legyőzni a kiesőjelöltet.”STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Aranyat ér számunkra a győzelem. Kár, hogy az első félidőben, gyors ellentámadásaink után nem tudtunk eredményesek lenni. Az Inter ugyan szünet után is fölényben volt, de nem tudott beszorítani bennünket, nem akadt igazi gólhelyzete. A mezőnyben nem voltunk olyan pontosak, mint a Slovan elleni összecsapáson, de hiányzott a csapatból Greguška és Zimen korán megsérült.”

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „Jó mérkőzést láthattak a nézők, játékosságban továbbra is tartjuk a színvonalat. Sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, a befejezésekkel azonban adósak maradtunk. Győzelmünk így is megérdemelt.”JOZEF ŠURAN (Púchov): „Taktikusan játszottunk az első félidőben, jó eredményt akartunk elérni. A színvonalra és az iramra nem lehet panasz, főleg a második 45 percben felváltva támadtak a csapatok. Ellenfelünk előtt több lehetőség adódott a gólszerzésre, de nem tudtak ezzel élni. Nekünk is akadtak helyzeteink, az 1:0 azonban igazságos eredménynek mondató.”JAROSLAV GÜRTLER (FC Košice): „A Szuperliga legjobb csapata ellen játszottunk, és ha a meccs elején kihasználjuk a lehetőségeinket, másképp alakul az összecsapás. Gólokat nem rúgtunk, ellenkezőleg, egymás után kettőt kaptunk, ráadásul háríthatót. Már ekkor eldőlt a meccs. Ellenfelünk nagy áttekintéssel játszott, megérdemelten szerezte meg a három pontot.”JIŘĺ KALVODA (Žilina): „Tartottunk a mérkőzéstől, mert a kassaiak a kiesés elkerüléséért játszanak. Védenceim könnyelműsködve kezdték a találkozót, a hazaiak az első félidőben gólokat rúghattak volna, de szerencsénkre, nem így történt. Két gyorsan elért találatunk megnyugtatta a csapatot, s győzelmünkkel közelebb kerültünk a bajnoki címhez.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?