AZ EDZŐK MONDTÁK

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „A meleg időben jó mérkőzést láthattak a nézők. Elsősorban azzal vagyok elégedett, hogy a hajrában beszorítottuk a Slovant, és többször is a magunk javára fordíthattuk volna a meccset. A második félidőben sok gólhelyzetünk volt, tehát ilyen szemszögből nézve a találkozón balszerencsénk volt.

VLADIMĺR WEISS (Petržalka): „A meleg időben jó mérkőzést láthattak a nézők. Elsősorban azzal vagyok elégedett, hogy a hajrában beszorítottuk a Slovant, és többször is a magunk javára fordíthattuk volna a meccset. A második félidőben sok gólhelyzetünk volt, tehát ilyen szemszögből nézve a találkozón balszerencsénk volt. Nem vagyok szomorú, mert a csapat bebizonyította, megfelelő hozzáállással nem maradhatnak el a sikerek. Büszke vagyok játékosaim teljesítményére.”

DUŠAN RADOLSKÝ (Slovan): „Szünetig minőségi labdarúgást láthattunk, a második 45 percben alábbhagyott a játék irama, de mindkét csapat igyekezett támadni. A hajrában némileg elfogyott játékosaim ereje, elégedett vagyok az egy ponttal.”

PECZE KÁROLY (Inter): „Fontos győzelmet arattunk, amely nem született könnyen. Ellenfelünk jól szervezett játékkal futballozott, a fontos azonban az, hogy semlegesíteni tudtuk két csatárukat. Már az első félidőben igyekeztünk aktív támadófutballt produkálni, ennek az eredménye csak a második félidőben jelentkezett.”

JOZEF ŠURAN (Púchov): „Teljesen megérdemelten nyert az Inter, játékosai mindent beleadtak, nagyon akarták a győzelmet. Az első gól után voltak helyzeteink, de nem tudtuk azokat kihasználni. Hiába cseréltem le a két csatárt, nem sikerült gólt rúgnunk.”

RÓBERT PALDAN (Trenčín): „Tudtuk, hogy a Ružomberok kellemetlen ellenfél, s ez be is igazolódott. Mindkét csapat támadó felfogásban futballozott, ahogy nyertünk, ugyanúgy kikaphattunk volna. Nagyra becsülöm, hogy kétszer is vesztésre álltunk, s mégis fordítani tudtunk.”

VLADIMĺR RUSNÁK (Ružomberok): „Érdekes mérkőzést láthattak a nézők, mindkét oldalon a csatárjáték dominált. Pontot érdemeltünk volna a teljesítményünkért. Sok hibát vétettünk a védelemben, ezért kaptunk ki.”

BOHUMIL ANDREJKO (az FC Košice másodedzője): „Újra nem használtuk ki a hazai pálya előnyét, vezettünk 1:0-ra, utána a játék képe alapján akár még két gólt is rúghattunk volna, és simán megnyerjük a találkozót. Erre hagytuk, hogy az ellenfél vegye át a vezetést. Még szerencse, hogy sikerült egyenlítenünk.”

JOZEF ADAMEC (Trnava): „A hazaiak az egész meccs folyamán fölényben voltak, gyakran tanyáztak tizenhatosunk előtt, beszorítottak bennünket, s így lőtték a gólokat. Mi szerencsés találatokat értünk el. A hazaiak négy gólt lőttek, ebből két öngólt.”

STANISLAV GRIGA (Dubnica): „Tartottunk a zsolnaiaktól. Csak az eredménnyel vagyok elégedett, a második félidőben mutatott játékkal nem. Egyébként agresszivitásban felvettük a versenyt ellenfelünkkel, gyakran nyertük meg a párharcokat.”

LEOŠ KALVODA (Žilina): „Mindent annak köszönhetünk, hogy nem volt megfelelő a játékosok hozzáállása az első negyvenöt percben. Nagyon akartunk fordítani, de nem sikerült, mert elügyetlenkedtük a nagy helyzeteket. Mintál például hármat vagy négyet.” (SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?