Az Atlético a spanyol bajnok, remizett Barcelonában

ÖSSZEÁLLÍTÁSAz Atlético Madrid nyerte a spanyol labdarúgó-bajnokságot: Diego Simeone együttese szombaton a Primera División zárófordulójában 1:1-es döntetlent ért el a címvédő Barcelona otthonában rendezett, mindent eldöntő összecsapáson.Az első félidőben Alexis Sánchez góljával a katalánok szerezte

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Az Atlético Madrid nyerte a spanyol labdarúgó-bajnokságot: Diego Simeone együttese szombaton a Primera División zárófordulójában 1:1-es döntetlent ért el a címvédő Barcelona otthonában rendezett, mindent eldöntő összecsapáson.

Az első félidőben Alexis Sánchez góljával a katalánok szereztek vezetést, de a szünet után Diego Godín egy fejessel egyenlített.

„Ez az egyik legfontosabb nap az Atlético Madrid történelmében. Bajnokként távozunk Barcelonából, egy bombaerős rivális otthonából, amely uralta az elmúlt évek futballját. Végig nyugodtak voltunk, és tudtuk, ha sikerül betalálnunk, akkor megnehezítjük a Barca dolgát. Lenyűgöző volt a csapatmunka! Nagyon szerettük volna, ha Madrid piros-fehérbe borul. Történelmet írtunk, de még hátra van a Bajnokok Ligája döntője” – nyilatkozta Diego Simeone, az Atlético argentin vezetőedzője.

Az Atlético Madrid 1996 után nyert újra bajnoki címet, a klub történetében a tizediket. Érdekesség, hogy a Barcelona és az Atlético ebben a szezonban hatodik alkalommal találkozott, a Spanyol Szuperkupában, mindkét bajnokin, valamint a BL-negyeddöntő első felvonásán is döntetlen született, míg a legrangosabb európai kupasorozatban a visszavágó madridi győzelemmel zárult. (MTI, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?