ATLÉTIKA

A hétvégén rendezték meg Pozsony bajnokságát. Férfi diszkoszvetésben Jaroslav Žitňanský 64,47 m-et teljesített, ami 1,57 m-rel több, mint a korábban érvényes szlovák csúcs. A női 400 m-es síkfutást a dunaszerdahelyi Mező Anikó (58,56) nyerte, 1500 m-en a pozsonyi (MAC Rača) Protič Krisztína (5:01,49) győzött.

A hétvégén rendezték meg Pozsony bajnokságát. Férfi diszkoszvetésben Jaroslav Žitňanský 64,47 m-et teljesített, ami 1,57 m-rel több, mint a korábban érvényes szlovák csúcs. A női 400 m-es síkfutást a dunaszerdahelyi Mező Anikó (58,56) nyerte, 1500 m-en a pozsonyi (MAC Rača) Protič Krisztína (5:01,49) győzött. Női távolugrásban Farkas Zsuzsa (523), magasugrásban Medgyes Renáta (175) diadalmaskodott, mindketten a dunaszerdahelyi AC sportolói.Az Egyesült Államokban tanuló Szmuda Áron 782 cm-es eredménnyel nyerte a Colorado Springsben rendezett verseny távolugró számát. Szmuda mindössze 4 cm-rel maradt el élete legjobbjától, amit négy évvel ezelőtt teljesített.A Szlovák Atlétikai Szövetség fegyelmi bizottsága doppingvétség miatt két esztendőre eltiltotta Mikuláš Konopka súlylökőt. Mint ismeretes, Konopka a márciusi fedettpályás Eb-n használt tiltott szert.Remek formában van Milan Haborák súlylökő, a thumi viadalon 20,82 m-rel új szlovák csúcsot ért el.A férfiaknál a kenyai Tarus (2:11:41), a nőknél az orosz Ivanova (2:32:24) nyerte a prágai maratoni versenyt. (sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?