Alsóbodokon is sztárolták a Fradi-öregfiúkat

A tizennegyedszer megrendezett Generációk Találkozása elnevezésű fesztivál műsorának kínálatába remekül beilleszkedett az alsóbodoki öregfiúk és a Fradi egykori kiválóságainak gálameccse.Alsóbodok.

A tizennegyedszer megrendezett Generációk Találkozása elnevezésű fesztivál műsorának kínálatába remekül beilleszkedett az alsóbodoki öregfiúk és a Fradi egykori kiválóságainak gálameccse.

Alsóbodok. Fischer Pál, Rab Tibor, Páling Zsolt, Keller József, Nyilas Elek, Bánki József, Bojan Lazics, Topor Antal, Dzurják József és a többiek jóval a meccs kezdete előtt megérkeztek a találkozó színhelyére, hogy örömteli órákat töltsenek a Ferencváros helybeli drukkereivel. „Örülünk, hogy a szabadságolási főszezonban elfogadtátok meghívásunkat” –- ezekkel a szavakkal fogadta Lidik Lajos alsóbodoki klubelnök a hajdani sztárokat. A környékről összesereglett több mint nyolcszáz néző élvezte a meccs minden pillanatát, felváltva szurkolt hol az egyik, hol a másik csapatnak. Szinte végig tapsolták a 2x35 percet.

„A zöld-fehér mezesek túlteljesítették eredeti ígéretüket, nem siettek haza, az összecsapást követően több mint négy órát töltöttek el velünk. Sok mindenről szó esett, nemcsak a diadalokról, győzelmekről, de a kudarcokról is. Rengeteg személyes történettel, kulisszatitokkal lettünk gazdagabbak” – mondta a klubelnök.

Az alsóbodokiak egyébként zsinórban kilenc éve szerepelnek a Nyitrai Területi Futballszövetség öregfiúk-bajnokságában. Legnagyobb sikerüket két évvel ezelőtt érték el, amikor a harmadik helyet szerezték meg a tízcsapatos mezőnyben. „Zoboralji barátaink olyan emléktárgyakkal ajándékoztak meg bennünket, melyek emlékeztetni fognak bennünket az itt töltött néhány órára. Meg arra is, hogy bárhová megyünk a világban, mindenütt vannak hűséges Fradi-szurkolók” – jegyezte meg Bánki József, a Fradi-öregfiúk ötvenhárom éves csapatkapitánya.

A teljesség kedvéért a végeredmény: Alsóbodoki öregfiúk–Fradi öregfiúk 1:10. De ezzel senki sem foglalkozott, senki sem csinált belőle ügyet.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?