Alacsony színvonalú találkozón nyertek a hazaiak

<p>Bosszantó hibákkal, átütő erő nélkül játszottak a csapatok a nyugat-szlovákiai V. liga keleti csoportjának szombati mérkőzésén, a pályán zajló események nem kötötték le a szurkolók figyelmét.</p>

Az összecsapás előtt Andruska Lajos, nyugalmazott kórházi főorvos beszédében a rák elleni küzdelem fontosságára irányította a futballkedvelők figyelmét, a helyi sportvezetők pedig a meccs teljes bevételt a daganatos megbetegedések gyógyítására ajánlották fel.

Az első említésre méltó esemény Csizmadia nevéhez fűződik, aki a 12. percben szabadrúgásból az oldalhálót találta telibe. Öt perccel később Koton bújt ki a védők között, ígéretes próbálkozását Guťan lábbal hatástalanította. A vendéglátók a 22. percben veszélyeztették először ellenfelük kapuját, Hajtó távoli lövése centiméterekkel suhant el a jobb kapufa mellett, a túloldalon pedig a hazaiak hálóőre Horváth lábáról szedte le a labdát. A 32. percben Simon kis híján öngólt vétett, majd I. Gogora mértani pontossággal helyezte a labdát Varga fejére, aki megszerezte a favorit első találatát. Fordulás után a 60. percben Hajtó bombája szállt mellé, az ellentámadásból Hám húzhatott volna hasznot, de Guťan húsz méterre a kapujától, fejjel, felszabadított.

Két perc elteltével Horváth szabadrúgásánál Guťan jeleskedett, majd Koton tört be a tizenhatosba, de a döntő pillanatban megtorpant. Ezután a garamkálnaiak percei következtek: Mihalík bombája célt tévesztett, Csontos és Hajtó lövésénél Halázi parádézott. A hajrában a vendégvédők egyedül hagyták Plevát, aki lyukat rúgott, majd R. Gogora lövését hárította nagy bravúrral Halázi. Három perccel a vége előtt Pleva senkitől sem zavarva állította be a végeredményt. Végül is egy rendkívül alacsony színvonalú találkozón a szerencsésebb hazaiak szereztek három pontot.

KALNÁ NAD HRONOM-ZEMIANSKA OLČA 2:0 (1:0). Gólok: Varga (33.), Pleva (87.). Sárga lap: Tušan, R. Gogora, ill.: Viczena, Koton. Játékvezető: Hanek, 100 néző. KALNÁ NAD HRONOM: Guťan-Hrnčiar, Tušan, Rácz, Zdychavský (46. Mihalík), Valo (71. Sakoš), Hajtó, Csontos, Pleva, I. Gogora (46. R. Gogora), Varga. ZEMIANSKA OLČA: HaláziViczena, Buday, Kapusňák, Halász, Simon, Szabó, Csizmadia, Koton (76. Pasztorek), Horváth, Hám.
(áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?