A zöldek zokon vették

Budapest. Hétfőre hivatalossá vált múlt heti előrejelzés, miszerint a labdarúgó Borsodi Liga alapszakaszát lezáró, 22. forduló három, a felsőházba jutás miatt sorsdöntő mérkőzését egy időben kell lejátszani.

Budapest. Hétfőre hivatalossá vált múlt heti előrejelzés, miszerint a labdarúgó Borsodi Liga alapszakaszát lezáró, 22. forduló három, a felsőházba jutás miatt sorsdöntő mérkőzését egy időben kell lejátszani.

Mindennek elsősorban a felsőházi tagságért küzdő együttesek esetében van jelentősége, pontosabban a sportszerűség is azt diktálja, miszerint egyetlen csapat se kerüljön előnybe azáltal, hogy már tudja a riválisok eredményét. A Magyar Labdarúgó Liga illetékesei már közölték is az érintett klubokkal, hogy az első hatba kerülésről dönteni hivatott meccsek egységesen, szombaton 18 órakor kezdődnek. Ezek pedig a következők: Siófok– ZTE, Kispest–Győr, FTC–Videoton. A döntést megkönnyítette, hogy mindhárom stadion rendelkezik villanyvilágítással, igaz, ellenkező esetben korai kezdést írt volna elő a liga.

A döntést a Ferencvárosnál nehéz szívvel vették tudomásul, hiszen Garami József, a zöldek szakmai igazgatója szerette volna, ha válogatott játékosai – Dragóner, Lipcsei, Tököli – egy nappal többet pihenhettek volna a bajnoki fellépés előtt. Ugyanakkor azzal minden érintett egyesület vezetője egyetértett, hogy az azonos időben történő kezdés a sportszerűség és az esélyegyenlőség alapján mindenképpen indokolt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?