A Montreal első veresége

New York. Miután Ivan Hlinkát menesztette a Pittsburgh vezérkara, nem tevékenykedik már európai vezetőedző az észak-amerikai profi jégkorongligában. Tavaly a finn Suhonennel bontottak szerződést Chicagóban kontraktusa lejárta előtt.

New York. Miután Ivan Hlinkát menesztette a Pittsburgh vezérkara, nem tevékenykedik már európai vezetőedző az észak-amerikai profi jégkorongligában. Tavaly a finn Suhonennel bontottak szerződést Chicagóban kontraktusa lejárta előtt.

A cseh szakvezető irányításával az új idényben zsinórban negyedszer kaptak ki a Pingvinek. Hlinka összesen 86 találkozón irányította a Pittsburghot, mérlege: 42 győzelem, 9 döntetlen és 35 vereség. Egyes hírek szerint Hlinka más beosztásban fog dolgozni a klubnál. „Mit mondjak? Ilyen az élet, hogy mi lesz tovább azt még pontosan nem tudom” – nyilatkozta Ivan Hlinka. A cseh szakember menesztésében hiányos angol nyelvtudása is szerepet játszott, így például a mérkőzések előtti taktikai értekezleteket segítője tartotta.

Tegnap hajnalban egy mérkőzéssel folytatódott az NHL alapszakasza, melyen elszenvedte idei elő vereségét a Montreal Canadiens. A vendégcsapat sikeréhez Zdeno Cíger egy gólpasszal járult hozzá. Peter Smerek személyében még egy szlovák résztvevője volt a találkozónak: a hátvéd 11 percet töltött a jégen. Eredmény: MONTREAL–NEW YORK RANGERS 1:2 (1:1, 0:1, 0:0), gólötütők: Souray, ill. Fleury, Dvořák; 19 ezer néző.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?