A kassaiak a CAS-hoz fordulnak

Kassa |

<p>&nbsp;Blažej Podolák, a kassai MFK futballklub elnöke és tulajdonosa a lausanne-i székhelyű Sportdöntőbíróságon (CAS) akar fellebbezni az ellen az ítélet ellen, hogy a csapata nem kapta meg az élvonalbeli induláshoz szükséges licencet. A következő szezonban így csak a II. ligában szerepelhet az együttes.</p>

„A Szlovák Labdarúgó-szövetség szabályai szerint a pénteki döntés végleges, de a svájci Sportdöntőbíróságon még fellebbezhetünk. Ki is használjuk ezt a lehetőséget – nyilatkozta Blažej Podolák a sportnapilapnak. – Nem tudom, hogy Lausanne-ban igazat adnak-e nekünk, ám meg kell próbálnunk. Reméljük, hogy a CAS felülvizsgálja a licencbizottság eljárását.” „A klubtulajdonos a CAS-nál akar fellebbezni, jogászaink már dolgoznak az ügyön. Mindent megteszünk azért, hogy az együttes az élvonalban maradjon, még ha erre nincs is sok esély. Jelenleg a fellebbviteli licencbizottság hivatalos álláspontjára várunk, utána többet tudok mondani” – jelentette ki Ján Lesniak, a kassaiak sportigazgatója. Az MFK azért nem kapta meg a licencet, mert három játékos, Ján Novák, Peter Bašista és Ľubomír Korijkov nem egyezett bele, hogy a klub részletekben törlessze a tartozásukat. Podolák a sportnapilapnak adott interjújában úgy fogalmazott, ki tudták volna fizetni a játékosoknak járó nagyjából 220 ezer eurót, de az nem lett volna tisztességes a klub jelenlegi futballistáival szemben, mivel akkor az ő fizetésükre nem maradt volna pénz.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?