A gútaiak fakócsapata megalázó vereséget mért a szentpéteriekre

Szentpéter/Gúta |

<p>Óriási meglepetéssel végződött a komáromi területi bajnokság 2010/2011-es idényét záró Szuperkupa-döntő.</p>

A gútai fakó, a II. osztály győztese idegenben leiskolázta (6:1) a területi felsőház bajnokát, az immár V. ligás szentpéteri alakulatot.

Megalázták a tartalékos szentpéterieket

A mérkőzés gyeplőjét végig a vendégek tartották a kezükben, és bár a hazaiak részéről sem hiányzott az igyekezet, a gútai fakó gólparádéját képtelenek voltak megállítani. Kétségkívül a vendégek játszották a szebb focit, fölényüket gólokban is kifejezésre juttatták.

Mint minden szenzációra, erre a csúfos vereségre is van magyarázat, bár ez a Szuperkupa győztesét nem kell, hogy különösebben érdekelje. A meglepően sima vendéggyőzelem kapcsán megkérdeztük a két csapat vezetőjét, vajon rendben van-e, ha a második osztály győztese statisztaszerepre ítéli, megalázza a területi bajnokot?

„Tudni kell, hogy a kezdőből sérülés okán nyolc játékosunk hiányzott, elvileg mi is a fakóval léptünk pályára. Az eredmény is mutatja: a gútaiak tartalékcsapata jobb a miénknél. Győzelmük teljes mértékben megérdemelt, még ha az eredmény nem vet is jó fényt klubunkra. Nem csinálunk ebből az eredményből különösebb problémát, teljes erőbedobással készülünk az V. ligás szereplésre. Némi gyógyír a sebekre, hogy a Vág-partiakkal jó kapcsolatokat ápolunk” – értékelte a hidegzuhanyt Kládek Sándor, a szentpéteriek klubtitkára.

Sikert sikerre halmoztak a gútaiak

„Bár célunk a győzelem volt, álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a bajnok otthonában fölényesen nyerjük a presztízscsatát. Tudatosítjuk, hogy az ellenfél nem a legerősebb összeállításban szerepelt. Egyébként télen megnyertük a területi terembajnokságot, majd rajt-cél győzelmet arattunk a II. osztályban. A sikerekben bővelkedő bajnoki idény végén pedig a területi Szuperkupát is elhódítottuk. Ez már nem a véletlen műve” – értékelte a sikeres idényt Ferencz László, a gútai fakó „szülőatyja” és vezetője.

Szuperkupa-döntő: Szentpéter–Gúta B 1:6 (0:2). Góllövők: Vida V., ill. Kürti A. 2, Jancsó 2, Kádek, Ferencz L. (bör)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?