Új teniszpályát és játszóteret avattak a Vág menti településen

Szímő. A Vág menti településen a nyáron új sportlétesítményt és három lakótömböt adott át az önkormányzat, a helyieket azonban szeptember derekán újabb meglepetés várta. A Jedlik Ányos Alapiskola közelében korszerű teniszpályát és hatalmas játszóteret vehettek birtokukba a családok.

Szímő. A Vág menti településen a nyáron új sportlétesítményt és három lakótömböt adott át az önkormányzat, a helyieket azonban szeptember derekán újabb meglepetés várta. A Jedlik Ányos Alapiskola közelében korszerű teniszpályát és hatalmas játszóteret vehettek birtokukba a családok. „Korábban a felső tízezer kedvelt sportágának számított a teniszezés, szerencsére ma már ez nem érvényes, a szímői példa is ezt bizonyítja. A teniszpálya és a játszótér Szímőn azokat a fiatalokat és gyermekeket szolgálhatja, akik számára fontos az egészséges életmód és ennek megfelelően töltik a szabadidejüket” – jegyezte meg ünnepi beszédében Szigeti László parlamenti képviselő. Bób János, a község polgármestere, miután a vendégekkel közösen átvágta a szalagot, köszönetet mondott mindazoknak, akik munkájuk során az önkormányzatot támogatták. Bób kifejezte továbbá abbéli reményét, hogy az otthonteremtés és a szabadidő hatékony eltöltésének új lehetősége mellett, a település önkormányzata további fontos feladatának tartja az új munkahelyek létrehozását. A támogatók egyike, talán nem véletlenül, a helyi mezőgazdasági szövetkezet vezetősége: Borka Béla elnök és Illés József alelnök személyében, akik sokat segítettek a sportpark létrehozásában. Ebben nem kis érdeme volt a komáromi Győry Péternek is, a Tectum Novum Kft. tulajdonosának, aki alkalmazottai számára bérletet szeretne biztosítani a teniszpályára. Bób Máriától, a községi hivatal alkalmazottjától azt is megtudtuk, hogy a gyerekek számára személyenként harminc, a felnőtt párosnak nyolcvan koronába kerül egy órányi teniszezés a vadonatúj pályán. Szímőn nemrég új egészségügyi központot is átadtak, ahol gyógyszertár és rehabilitációs központ is található. Hamarosan felújítják a község főterét, hogy a fejlődő település szebb arcát mutassa a Jedlik Ányos fizikus és feltaláló szülőfalujába érkezőknek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?