Pat, a kristálytiszta víz és az élmények világa

pat

Retro Party és éjszakai fürdőzés már ezen a hétvégén!

 

Kristálytiszta víz, hatalmas zöld övezet, piknik és pihenés a hűsítő fák árnyékában. Lehet ennél többet kívánni? Igen! Éjszakai fürdőzés, gyermekprogramok, élőzene. Mindez csak egy része annak, amit a pati fürdő kínál.

A közismert korlátozások miatt később indult be idén a fürdőzési szezon, július közepéig nem is volt igazán nyári hangulat, azóta azonban gőzerővel dübörög a nyár Paton. Nem kell külföldre utazni, a pati fürdő világra szóló élménnyekkel vár mindenkit! Két gyermekmedence, két úszómedence, ülőmedence és csúszdavilág egy helyen, minden a belépő árában. Akár az óriási fák árnyékában szeret valaki hűsölni, akár a medence vagy a tavacskák partján bámészkodni, a pati strand mindig jó választás. Ha pedig ez is kevés lenne, egy egész sor sportolási lehetőség adott az üdülőfalu és a Wellness-rész területén.

És mindennek a legnagyobb ékköve a kristálytiszta termálvíz, amely összetételének köszönhetően jótékony hatással van a mozgásszervi problémákra is. A higiénia és tisztaság itt eddig sem volt kérdés, most viszont kétszer akkora figyelmet fordítanak az egészségügyi előírások betartására, mint korábban.

Augusztus 7.-én és 8.-án egész napos program várja a fürdőzőket, amely során tánccsoportok lépnek fel, de lesznek gyermek-programok, amatőr versenyek, aqua fitness, ugrálóvár és élő zene is. Belépés érvényes karszalaggal, amely mindössze a napi strandjegyet jelenti.

Fedezze fel a Duna mente kincsének, a 27°C-os kristálytiszta termálvíznek a jótékony hatását, a természet közelségét régiónk legdélebbi pontján, Paton!

A strandfürdő szeptember elejéig üzemel naponta 7.30-tól 20.00-ig, éjszakai fürdőzés és programok esetén tovább. A napi felnőtt jegy ára 6 euró, a napi gyermek jegy ára (12 éves korig) 3 euró. Gyermekek részére a belépő 1 éves korig ingyenes!

Bővebb info:

www.patincekupalisko.sk

kupele@bonaparte.sk

+421 902 179079

+421 35 7731444

Galéria
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?