Kylie Minogue is fellép a Szigeten

kép

Augusztus 7-én a Sziget Nagyszínpadára érkezik a BRIT Awardson idén Global Icon különdíjjal elismert, tavaly év végi, legújabb lemezének egyik daláért Grammy-díjat is bezsebelt legendás popsztár, Kylie Minogue.

Az már korábbról ismert, hogy olyan nagy nemzetközi sztárokat láthatunk idén a Nagyszínpad fő húzónevei között, mint Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix és Fred Again. Ehhez a sorhoz csatlakozott – a nyitónap főfellépőjeként – az ausztrál popsztár, Kylie Minogue.

Az énekesnő 1987-ben indította zenei karrierjét, 1994-ben adta ki a saját nevével fémjelzett Kylie Minogue című stúdióalbumot, melyet sokan legjobb albumának tekintenek. A popsztár nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint az I Should Be So Lucky, a Can’t Get You Out Of My Head, a Spinning Around, és a Nick Cave-vel közös duettje, a Where The Wild Roses Grow. A többszörös platinalemezes énekesnő tavaly jelentette meg legújabb, Tension című lemezét, mellyel bezsebelte a kritikusok elismerését – Padam Padam című dala Grammy-díjat is nyert. Minogue világszerte több mint 80 millió lemezt adott el és számos díjat és kitüntetést kapott. A popsztárt egy komoly elismeréssel is díjazták nemrégen a zenei világra gyakorolt jelentős hatásáért: ő kapta a BRIT Music Awards idei Global Icon különdíját.

Az énekesnőnél 2005-ös turnéja alatt mellrákot diagnosztizáltak, ami miatt a turnét le kellett mondania. A kezelést követően a következő éven folytatta a turnét, az énekesnő azóta rengeteg munkát szentelt a mellrákra való figyelemfelkeltésnek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?