Johnny Depp és Jeff Beck közös albumon dolgozik

ff

A filmsztár Johnny Depp arra biztatja az otthoni karanténban élő rajongóit, hogy legyenek kreatívok, alkossanak valamit, ahogy ő is teszi: most éppen egy közös albumon dolgozik Jeff Beck rockgitárossal.

A hollywoodi sztár és 75 éves zenész kollégája az új lemezről szóló bejelentéssel egyidejűleg az Isolation című John Lennon-dal feldolgozását is közzétette. Jeff Beck, a legendás Yardbirds egykori gitárosa úgy fogalmazott, hogy a mostani nehéz napokban, és a valóságos elszigeteltségben, amiben az emberek élnek, itt volt az ideje a klasszikus szám újraértlemezésének. Depp a közelmúltban csatlakozott az Instagramhoz, és pillanatok alatt csaknem kétmilliós követőtábora lett. Tegnapi bejegyzésében arra biztatott mindenkit, hogy ne adják át magukat „a karantén pokoli monotóniájának”, hanem legyenek kreatívok a válság idején is.

Alkossatok valamit, amivel magatoknak vagy másoknak használtok a jövőben. Csináljatok bármit, amiről úgy gondoljátok, hogy feldobhatja valaki napját. Rajzoljatok, olvassatok, fessetek, tanuljatok, készítsetek filmet a telefonotokkal, játsszatok egy hangszeren, amin tudtok, és ha nem, hát tanuljatok meg" – üzente.
Depp nagy rockrajongó és aktív zenész, 2015-ben válogatott kollégákkal alapított zenekart Hollywood Vampires néven: Alice Cooper,
az Aerosmith gitárosa, Joe Perry, valamint
 a Guns N' Roses két tagja, McKagan és Matt Sorum alkotja a formációt, amely két albumot is kiadott, a legutóbbit tavaly. A csapat rendszersen koncertezik is.

Johnny Depp új filmje, a Waiting for the Barbarians, amely J. M. Coetzee regényéből készült Mark Rylance és Robert Pattinson közreműködésével, a tavaly őszi fesztiválszezonban mutatkozott be világszerte, de mozikba még nem került. Minamata című drámájának premierje pedig, amelyben Bill Nighyval szerepel együtt, idén ősszel lenne. Közben a Legendás állatok és megfigyelésük című film 3. epizódjának forgatását, amelyben szintén dolgozott volna, el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?