Besztercebányára költöztetik a vámpírokat

dd

A szervezők szűk két héttel a kezdés előtt megváltoztatták a Hollywood Vampires szlovákiai koncertjének helyszínét. Többen fellélegeztünk a hír hallatán, miszerint Johnny Depp zenekara nem egy nehezen megközelíthető mezőn lép fel, egy falu határában, hanem jól felszerelt amfiteátrumban, egy nagyvárosban.

Zvolenská Slatina (magyar nevén Nagyszalanta) Zólyomtól délre található, és tavaly már kísérleteztek ott ugyanazok a szervezők egy másik külföldi sztárzenekarral. A közösségi hálón később sokan panaszkodtak a kaotikus körülményekre, a kommentek alapján úgy tűnt, inkább egy túlélőtréningen vettek részt, mintsem egy rock-koncerten.

Ennek ellenére ugyanazt a zöld mezőt választották a július 20-i Hollywood Vampires koncert helyszínéül, amelyre legtöbben Johnny Depp miatt kíváncsiak, nem pedig a rock and roll iránti rajongás miatt. A hollywoodi filmsztár ritmusgitározik, vokálozik, és pár dalban szólót is énekel a bandában, de zeneileg sokkal érdekesebbek a többiek, például a még mindig rendkívül aktív Alice Cooper és Joe Perry, az Aerosmith legendás gitárosa, aki nemrég közölte, hogy anyazenekarával idén befejezi pályafutását.

A jegyvásárlók pár napja e-mailt kaptak a szervezőktől, amelyben tájékoztatják őket, hogy a koncert egy másik helyszínen valósul meg, a besztercebányai (Banská Bystrica) amfiteátrumban, amely az ország legnagyobb szabadtéri színpada. A tájékoztatás szerint a meglévő infrastruktúra és az egyszerűbb megközelítés miatt döntöttek így, de a változás miértjeiről bővebbet nem tudni, és az sem világos, miért ilyen későn változtattak helyszínt.

A Hollywood Vampires rock and roll hobbiprojektként indult, de az utóbbi tíz évben alaposan kinőtte magát – először csak az Egyesült Államokban turnéztak, aztán világszerte egyre nagyobb érdeklődés mutatkozott irántuk. Magukat „a világ legjobb bárzenekara“-ként reklámozták, és az első fellépésekről készült videók ezt alá is támasztják. Saját dalaik néhány kivételtől eltekintve nem túl izgalmasak, viszont számos világslágert dolgoztak fel a Led Zeppelin, a Doors, David Bowietól vagy a The Who örökzöldjei közül, két eddig megjelent albumuk közül a második kizárólag ilyeneket tartalmaz. Alice Cooper viszi a prímet, ő a szólóénekes, de a zenekar talán legjobb saját számában (People Who Died) Johnny Depp kapott főszerepet. 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?