Változik az őszi nagytakarítás rendje

Komárom |

A Vág-hídon érvényben lévő forgalomkorlátozás miatt az idei komáromi őszi lomtalanítás nem a város különböző pontjain, hanem két nagyobb gyűjtőponton valósul meg november 7-e és 10-e között.

Az egyik ilyen pont a harcsási gyűjtőudvar, ahol díjmentesen helyezhető el a hulladék. A másik gyűjtőhely Örsújfaluban lesz a Vadas részben, vagyis a korábbi közlekedési pálya területén. A lakosoknak lehetősége van ezeken a helyeken leadni a bútorokat, szőnyeget vagy matracokat. A gyűjtőpontokon egy külön konténerben lehet elhelyezni a zöldhulladékot.

Tilos a gumiabroncsok, gyógyszerek, olaj, festék, elektronikai tárgyak és építkezési hulladék elhelyezése. Ezeket a kijelölt gyűjtőhelyeken tudják megfelelő módon leadni, amelyről bővebb információ a www.480.sk oldalon található. A városi hivatal segít az elszállításban azoknak az idősebb, vagy nehezebb körülmények között élő lakosoknak, akinek gondot jelent a fuvar biztosítása. A városi traktort november 5. és 8. között rendelhetik meg a 035/2851 205-ös telefonszámon. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?