Winter Classic Besztercebányán

Winter Classic

Kétnapos szabadtéri hokishow-val színesedik a Tipsport Liga műsora. Februárban jégcsarnokká alakul a besztercebányai focistadion.

A szlovákiai élvonalbeli jégkorongbajnokság történetének első szabadtéri mérkőzésére február 3-án kerül sor, amikor a vendéglátó besztercebányaiak régióderbin fogadják a zólyomiakat.

„A helyszín kiválasztásánál a logisztika, a földrajzi elhelyezkedés és a hoki piaci ereje is szerepet játszott. A környéken a két érintett csapaton kívül a gyetvaiak is a Tipsport Ligában szerepelnek, ezért esett a választásunk a besztercebányai Dukla futballstadionjára, ahol egy 60 méteres ideiglenes pluszlelátót húzunk fel” – magyarázta Richard Lintner, a bajnokságot irányító Pro-Hokej igazgatója.

A kétnapos show-t így 7500 néző láthatja a helyszínen. Február 2-án ugyanis a „Legendák csatájára” kerül sor. A még meg nem nevezett egykori sztárok a legkülönfélébb, csak szabad téren megvalósítható ügyességi versenyeken vesznek részt, majd természetesen egy gálameccsen is összemérik tudásukat.

„Mi minden meccset komolyan veszünk, így szerintem mindenki keményen fog készülni az eseményre. Kíváncsian várom, kik lesznek a csapatomban, és kiket kell majd legyőznünk” – mondta Ľubomír Višňovský, az egyik gárda kapitánya.

Az eseményre szerdától lehet jegyet vásárolni, az egy napra szóló belépők – függetlenül attól, hogy ülő- vagy állóhelyekről van szó –, 18 euró. (ot)

Érdekes

Winter Classic

Helyszín: besztercebányai futballstadion

Befogadóképesség: 7500 fő

Febr. 2., szombat, 16.00: Legendák csatája

Febr. 3., vasárnap, 14.00: B. Bystrica–Zvolen

Napi belépő: 18 euró

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?