Olasz dzsigolóhoz megy férjhez a milliomosnő

<p>Hat év után hozzá akar menni olasz szerelméhez Ivana Trump. A híres amerikai ingatlanbáró, Donald Trump volt neje, aki imádja a luxuséletet, igazi rokonlélekre lelt mostani párjában. Az olasz Rossano Rubicondi szintén nagy élvezettel veti bele magát érett, milliomos barátnője oldalán a felhőtlen szórakozásba.</p>

Ivana és a nála két évtizeddel ifjabb kedvese jelenleg éppen St. Barts szigetén élvezi az édes semmittevést. Az egykori cseh síelőnő úgy tervezi, áprilisban, Palm Beachben mondja ki a boldogító igent a délceg olasznak, aki – ha minden jól megy – a harmadik férje lehet. A helyszín megválasztása sem lehet véletlenszerű. Ivana akár Prágában, Párizsban, Londonban, New Yorkban vagy Miamiban is férjhez mehetne, hiszen ezekben a városokban igazán otthon érzi magát, ám ő mégis Palm Beachet választotta, ahol 2005-ben második férje, Donald Trump ünnepelte boldogságát a fiatal modellel, Melaniával. Amit az ex megtehet – aki 14 évi házasság után egy fiatalabb nőért, egy bizonyos Marla Maplesért hagyta el a cseh származású üzletasszonyt – , azt Ivana is megteheti, semmiben sem akar elmaradni Donaldtól.

Az első férjétől óriási összegű fájdalomdíjat, 25 millió dollárt bezsebelő Ivana híres arról, hogy meglehetősen gyenge ellenállást tanúsít a jóval fiatalabb férfiak bájaival szemben. Ahogy ő maga fogalmazott egyszer: „Képtelen vagyok idősebb férfiakkal lenni. Túlságosan magukkal vannak elfoglalva. És különben is inkább vagyok bébiszitter, mint ápolónő. Egy idősebb férfi nem bírná az iramot, amit diktálok, egy idő után biztosan holtan esne össze. „Legföljebb négy órát alszom, szórakozom, és élvezem az életet.”

Úgy gondolja, Rossano a megfelelő férfi. „Van némi tapasztalatom a dologban. Összeillünk” – nyilatkozta optimistán Ivana, aki szerdán töltötte be a hatvanat. „Mindig mosolyog. Sportos, egészséges. Rendes pasi, ráadásul tehetséges is. Színész, táncos és énekes is” – világított rá az olasz szívtipró legalább féltucatnyi jó tulajdonságára jövendőbelije. Tavaly nyáron – egy meggondolatlan szakítás után – kiengesztelésképpen egy luxusvendéglőt nyitott neki Saint-Tropez-ben. Stílusosan Da Rossano étteremnek nevezte el. Volt némi hátsó gondolata is a szemfüles üzletasszonynak: ha épp elfoglalt, Costa Rica-i, brazíliai vagy arab beruházásaival törődik, esetleg a saját termékeit, parfümjeit, ékszereit, divatcikkeit reklámozza a televízióban, Rossano se unatkozzon, törődjön az éttermével.

Egyébként az olasz férfiakkal mindig „szót értett”. Harmadik férje, Ricardo Mazzucchelli üzletember és korábbi vőlegénye, Rofferdo Gaetani D’Aragona is olasz volt. „A rómaiak a legjobbak; gálánsak és fantasztikus szeretők” – áradozott a háromszoros anya. Rossano Rubicondit szívesen nevezi RR-nek. „Mert a férfiak közül ő a Rolls-Royce.”

A dicséretáradatot a finoman szólva is kevéssé vagyonos Rossano sem hagyhatta szó nélkül. „Ivana csodálatos nő. Gyönyörű, okos, szexi, erős, sikeres és lélekben fiatal” – zárta egy kissé sántító jellemzéssel a sort a hősszerelmes. Rossano Rubicondi sietett mindenkit megnyugtatni, hogy igazán kitűnően érzi magát a milliomosnővel, különben nem venné el feleségül. (Deluxe Magazin, ug)

Életrajz

Ivana Marie Trump

Lánykori neve: Zelníčková

Született: 1949. február 20., Gottwaldov (ma Zlín), Csehszlovákia

Fontosabb állomások:

Ivana Gottwaldovban nőtt fel, már gyerekkorában is nagyszerűen síelt, hatévesen nyerte első versenyét.

12 évesen bekerült a tehetséges sportolók táborába, majd a csehszlovák olimpiai válogatott keretbe. Itt ismerkedett meg első férjével, George Syrovatkával.

Miután a prágai Károly Egyetemen befejezte tanulmányait, követte férjét Kanadába, ahol modellként dolgozott Audrey Morrisnál.

New Yorkban ismerkedett meg Donald Trumppal, akihez 1977-ben ment férjhez. Három gyermekük született: ifj. Donald, Ivanka és Eric.

1990-ben különváltak útjaik, két évre rá a házaspár hivatalosan is elvált.

Válása után két céget alapított.

1995-ben férjhez ment Riccardo Mazzuchellihez, 1997-ben elvált.

 

Érdekesség:

Amikor Ivana vezette a New York-i Plaza Hotelt, a szállodát besorolták a világ legelegánsabb hoteljei közé. A luxusszállodák listáján a hetedik lett.

1989-ben megnagyobbíttatta melleit, azóta számos plasztikai beavatkozásnak vetette alá magát.

2007. május 12-én nagymama lett, ifj. Donald Trump neje, Vanessa Haydon kislánynak adott életet. A Kai Madison nevet adták neki.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?