Élcsapatok mumusa lett a szentmihályfai újonc

<div>A jelek szerint élcsapatokra szakosodott a dunaszerdahelyi területi bajnokság AG Sport Ligájának szentmihályfai újonca.&nbsp;</div>

A DAC egykori kapusa, Peter Šanta által irányított alakulat ugyanis tavasszal két vállra fektette a dobogón tanyázó triót. A csenkeiket 2:1, a szapiakat és a balonyiakat pedig 2:0 arányban győzte le.  Szentmihályfán nyolc hónap eltelte után ért véget a szapiak veretlenségi szériája. Bevehetetlen erőddé vált a hazai pálya? „Legyőztük az első három helyezettet, de ugyanúgy értékesnek mondható a szomszédos dióspatonyiak elleni presztízscsatán elért 2:1-s győzelmünk, a felsőpatonyiak elleni 3:0, a negyedik helyezett pozsonyeperjesiek otthonában és Csákányban elért 1:1. Tavasszal eddig csupán a bakaiak elleni idegenbeli bajnokin vesztettünk 3:2-re, mindegyik összecsapáson gólképesek voltunk, hálóőrünk pedig három párharcon nem kapott gólt. Ahogy azt a tavaszelőn elért eredményeink sugallják, nem csak vendéglátóként voltunk sikeresek. A jó szereplésnek köszönhetően a tabellán a hetedik helyre jöttünk fel” – hangzott a tréner tavaszi gyorsmérlege.  Az őszi idény kezdete viszont kudarcízű volt. „Az első nyolc fordulóban csupán egy mérkőzésen szereztünk pontokat, ezen 6:1-re vertük a pozsonyeperjesieket. Hét párharcot viszont elbuktunk. A balonyi meccset leszámítva azonban nem nyújtottunk rossz teljesítményt. Helyzeteink is voltak, de ezek zömét elpuskáztuk. Szerencsére a balsikerek idején nem estünk pánikba – fogalmazott az ambiciózus edző, aki az eltelt évtizedben háromszor is szerepet vállalt a szentmihályfai fociban, és szükség esetén még tartalékkapusként is készenlétben áll a bevetésre. – Előbb labdarúgóként, majd két szakaszban játékosedzőként tevékenykedtem a csapatban. Jól feltérképeztem a helyi viszonyokat. Elmondhatom, tavaszi nekibuzdulásunk nem a véletlen műve. Sikeresnek ítélem a téli felkészülést, ráadásul jó képességű focistákkal erősítettünk. A csallóközkürtiek kiléptek a bajnokságból, keretükből három futballistával, Erős Györggyel, ifj. Zsákovics Tiborral és Holbík Erikkel erősödtünk, egyben növeltük a csapaton belüli versenyhelyzetet. Bő keretünk van, így lapok miatti eltiltások, sérülések idején megfelelően tudjuk pótolni a kiesőket. Ráadásul kiválóak az infrastrukturális feltételek. Jó a hangulat az öltözőben, egy célért küzdő kollektívát alkotunk. Arra összpontosítunk, hogy tartósan megvessük a lábunkat a mezőny jobbik felében.”  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?