Presser 700 milliót követel a Gyöngyhajú lányért

Budapest |

<p>Presser Gábor bepereli Kanye West-et, amiért szerződéskötés nélkül használta fel New Slaves című számában a Gyöngyhajú lány egy részletét - számolt be róla a&nbsp;<a href="http://www.tmz.com/2016/05/20/kanye-west-sued-new-slaves/&quot; id="hyperlink_b444e53c1416c9ece688d5082b064b53" rel="nofollow" target="_blank">TMZ</a>-re hivatkozva az&nbsp;<a href="http://index.hu/kultur/zene/2016/05/21/presser_gabor_700_millio_forintr…;

A legendás Presser-dal részletét Kanye a New Slaves című számában használta fel. Az 1969-es Omega-sláger 1 perc 26 másodpercig hallható benne. 

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"232534","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Kanye 2013-ban engedélyt kért a szám felhasználására, amibe Presser akkor bele is egyezett, de csak azzal a feltétellel, hogy szerződést kötnek. A TMZ által megszerzett dokumentumokban az áll, hogy Kanye küldött Pressernek tízezer dollárt (2,8 millió forint), a tárgyalások előmozdítása végett, de Presser ezt a csekket ki se váltotta.  Emiatt most sokkal többe kerülhet ez a szám a rappernek, mert a TMZ szerint Presser legalább 2,5 millió dollárra (701 millió forint) pereli.

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?