A Pink Floyd új albuma novemberben jelenik meg

New York |

<p><span style="font-size: 11.8181819915771px;">A Pink Floyd új albuma november 10-én jelenik meg. A brit rockegyüttes húsz év után jelentkezik ismét új anyaggal.</span></p>

A The Endless River című duplalemezen 18 szám hallható. A korongon David Gilmour, Nick Mason és a 2008-ban elhunyt Richard Wright is szerepel, mivel abból a húszórás anyagból készült, amelyet a banda The Division Bell című stúdióalbumának 1993-as felvételeikor rögzítettek.     Gilmour elmondta: a kiadványhoz az együttes "új részeket tett hozzá, másokat pedig újra felvett, általában véve maximálisan kihasználták a stúdiótechnikát, hogy egy igazi 21. századi Pink Floyd-album szülessen".     A The Endless River főként instrumentális zenéket tartalmaz, csupán egyetlen dal, a banda egész történetére reflektáló Louder Then Words került a korongra, amelynek szövegét Polly Samson, Gilmour felesége írta.     1965-ös megalakulása óta a Pink Floyd több mint 250 millió lemezt adott el világszerte. Az együttes utoljára a 2005-ös londoni Live 8 jótékonysági koncerten lépett színpadra. Azt egyelőre nem tudni, hogy turnéznak-e majd az új albummal. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?