Spanyol Nagydíj – Nemzetközi sajtóvisszhang

Barcelona |

<p>A kétszeres világbajnok Fernando Alonso pályafutása 32. futamgyőzelmét aratta a vasárnapi Forma-1-es Spanyol Nagydíjon, a helyi és az olasz sajtó természetesen őt éltette hétfőn, a viadal másnapján.</p>

Spanyolország:

    --------------    El Mundo:"Alonso gálaelőadása: a spanyolt látványos rajtja a győzelemig repítette Montmelóban"    Marca:"Fernando Alonso mesterműve: csodálatos indulással, magabiztos versenyzéssel itthon tartotta a győzelmet."    As:"Végre működik az Alonso-Ferrari kettősfogat."       El Mundo Deportivo:"Fernando Alonso uralkodik Barcelonában. A spanyol irányított, egyedül Kimi Räikkönen tanúsított némi ellenállást."     Olaszország:    -------------    La Gazzetta dello Sport:"Alonso Olé! Fantasztikus Ferrari Montmelóban. Fernando mágikus diadala az ötödik helyről."    Tuttosport:"Hívjuk őt Fernando, a matadornak! Alonso varázsolt és megnyerte a Spanyol Nagydíjat. Massa harmadik lett Räikkönen mögött, a Ferrari tökéletes."    Corriere dello Sport:"Alonso és a Ferrari, nagyszerű siker. A tűzpiros autók domináltak, Massa is a dobogón."     Németország:    --------------    Abendzeitung:"Vettel megint a gumikra panaszkodik."    Berliner Morgenpost:"Alonso újra harcban a vb-címért"    Bild:"Vettel a negyedik hely után: ez még mindig egy Forma-1-es vb vagy egy abroncsbajnokság?"    Darmstädter Echo:"Alonso tündököl, Vettel kesereg."    Die Welt:"Feltámadás hazai pályán. A Ferrari sztárja, Alonso megnyerte otthoni versenyét Barcelonában, és újra bejelentkezett a vb-címért. Vettel negyedik, az élről induló Rosberg csak hatodik."     Svájc:    -----    Blick:"Alonso nyerte a gumicsatát."    Berner Zeitung:"Alonso gondoskodott a fiesztáról. A spanyol meggyőző stílusban diadalmaskodott Barcelona kapui előtt."     Franciaország:    ---------------    Libération:"Fernando Alonso 2006 óta nem nyerte meg a Spanyol Nagydíjat, akkor még a Renault-val versenyzett. Tegnap a spanyol pályafutása 32. futamgyőzelmét aratta, ezúttal a Ferrarival."     Ausztria:    ----------    Kronen Zeitung:"Fernando-fieszta! 93 ezer szurkoló ünnepelte hősét a Circuit de Catalunyán. Tökéletes stratégia és hihetetlen tempó repítette Alonsót a 32. futamgyőzelemig. Idén Sanghaj után másodszor nyert."    Kurier:"Fernando Alonso megígérte, hogy győzelmet ajándékoz szurkolóinak Barcelonában. És a spanyol betartotta a szavát." 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?