ZENEZÓNA

Sokba kerülnek a régi slágerek
Madonna a tervek szerint még idén koncertkörútra indul, hogy bemutassa az április utolsó hetében megjelenő Hard Candy című nagylemezét. A popkirálynő arra figyelmeztette rajongóit, hogy fellépésein ne számítsanak a régi slágereire, mivel azokat már unja.

Sokba kerülnek a régi slágerek

Madonna a tervek szerint még idén koncertkörútra indul, hogy bemutassa az április utolsó hetében megjelenő Hard Candy című nagylemezét. A popkirálynő arra figyelmeztette rajongóit, hogy fellépésein ne számítsanak a régi slágereire, mivel azokat már unja. Hozzátette, csak magas összeggel lehetne őt rávenni arra, hogy a Holiday vagy a Like A Virgin című dalait műsorra tűzze. „Egyszerűen már nem tudok velük azonosulni, ha csak nem fizetnek érte, mondjuk harmincmillió dollárt, vagy valami hasonló összeget… Ha egy orosz milliárdos megkér, hogy énekeljem el ezeket a felvételeket az esküvőjén, amikor tizenhét éves barátnőjét az oltár elé vezeti, örömmel megteszem” – ironizált az énekesnő. (pj, z)

Perel a dühös sztárzenekar

Beperelte korábbi lemezcégét a The Smashing Pumpkins, a Virgin Records ugyanis engedély nélkül egy üdítő ital reklámjához adta el az együttes egyik dalát. A zenészek szerint ez rombolja a róluk kialakult képet, ráadásul a kiadónak a szerződés értelmében erre nincs joga. Szerintük a megállapodásuk csak a digitális eladásokra vonatkozik, tehát nem jogosítja fel a lemezcéget arra, hogy promóciós ügyletre használja fel a The Smashing Pumpkins zenéjét, amellyel egy harmadik fél valamilyen terméket értékesít. „A zenekar a kezdetektől értékes produkciókra törekszik, az üdítőitalcég reklámja pedig rombolja ezt a képet” – egyebek mellett ez olvasható a bíróságra múlt hétfőn beérkezett beadványban. Az együttes egyrészt igényt tart a reklámból befolyó pénzre – ezzel sem számolt el a lemezcég –, másrészt szeretné kimondatni, hogy a The Smashing Pumpkins nevét és zenéjét a jövőben nem használhatják fel hasonló célokra. (pj, e)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?