ZENEZÓNA

Eljegyezték az Evanescence vezetőjét
Call Me When You’re Sober, vagyis Hívjál fel, amikor józan vagy – ezzel a felvétellel harangozta be legutóbbi, október 2-án megjelent The Open Door című albumát az Amy Lee vezette Evanescence.

Eljegyezték az Evanescence vezetőjét

Call Me When You’re Sober, vagyis Hívjál fel, amikor józan vagy – ezzel a felvétellel harangozta be legutóbbi, október 2-án megjelent The Open Door című albumát az Amy Lee vezette Evanescence. Az énekesnő titokban akarta tartani, hogy a dalban barátjának, Shaun Morgannek, a Seether zenekar énekesének üzen, de miután a zenész elvonókúrára vonult, úgy döntött, leleplezi a felvétel hátterét. A napokban kiderült, Amy nem sokáig várt barátja hívására, belevágott egy új kapcsolatba, a szerelme már el is jegyezte. Az ifjú menyasszony mindössze annyit árult el a vőlegényéről, hogy Josh-nak hívják, és pszichiáterként dolgozik. (p, z)

Összefogott két népszerű énekesnő

Beyoncé Knowles megerősítette azokat a híreszteléseket, amelyek szerint közös dalt készített Shakirával. „Kedvelem a kolumbiai énekesnő stílusát, és régi vágyam volt, hogy duettet énekelhessek vele. A Beautiful Liar című szerzeményre nagyon büszke vagyok, szerintem tökéletesen sikerült. Két nőről szól, akiket egy srác egyszerre akar meghódítani. Ám ahelyett, hogy ennek hatására elkezdenének egymással rivalizálni, inkább kiadják a fiú útját. Rájönnek, nem éri meg, hogy hajba kapjanak miatta” – nyilatkozta Beyoncé. A felvételhez videoklip is készül. (p, z)

Rockegyüttessel indít a zenepiac

A magyar zenepiacon az év első heteiben szinte semmi sem történt, a hanghordozók kiadása szünetelt. A csendet a Machine Mouse törte meg, a zenekar maxi CD-vel rukkolt elő. A Fenn a csúcson című dal hallható rajta három változatban. A szerzemény a március 5-ére tervezett Egérút című negyedik nagylemezének előhírnöke. Az együttes az év végén kiadót váltott, a Record Expressből távozva a Magneoton–mTonhoz szerződött. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?