ZENEZÓN

Kecsegtető ajánlat visszautasítva
Harmincmillió font értékű ajánlatról mondott le a Franz Ferdinand azzal, hogy visszautasította az egyik üdítőital-gyártó cég ajánlatát.

Kecsegtető ajánlat visszautasítva

Harmincmillió font értékű ajánlatról mondott le a Franz Ferdinand azzal, hogy visszautasította az egyik üdítőital-gyártó cég ajánlatát. Egy új termék kampányához kérték fel a zenekart, amely annak ellenére nemet mondott, hogy ez a pénz csaknem négyszerese a You Could Have It So Much Better című debütáló lemezből befolyt összegnek. „Nincs semmi bajunk a céggel. Az ajánlat valóban kecsegtető, de egyszerűen nem szeretnénk, ha reklámokhoz használnák fel a zenénket. Tisztában vagyunk vele, hogy óriási bevételtől estünk el, mégsem bánjuk a döntésünket. Ha hozzájárultunk volna, úgy érezhetnénk, eladtuk magunkat. ĺgy viszont nincs lelkiismeret-furdalásunk” – nyilatkozta Alex Kapranos, a zenekar frontembere. (z, p)

Hatalmas siker a Take That turnéja

A kilencvenes évek első számú brit fiúcsapata óriási sikerrel járja Nagy-Britanniát. A turné első koncertjén, Newcastle-ban a Could It Be Magic című dal közben hologramként megjelent a színpadon a formáció ötödik tagja is, a korábban kivált és a koncertsorozatot ignoráló Robbie Williams. Gary Barlow szerint később majd személyesen is felbukkan egy-két fellépésen. „Robbie több koncerten is fellép, de részleteket még nem tudni. A hologram a mi ötletünk volt, és egykori társunknak is tetszett. Aggódtunk amiatt, hogy az emberek esetleg csalódottak lesznek, mert Robbie személyesen nem jelenik meg a hologram mögött, de minden jól ment” – nyilatkozta Gary. Mint ismert, a Take That a turné sikerén felbuzdulva hamarosan új stúdióalbummal is előrukkol, de az ötödik tag ezen sem vesz részt. (z, p)

Elvesztett biliárdmeccs miatt lőtt

A legfrissebb hírek szerint Eminem zenésztársa, barátja egy elveszített biliárdparti miatt dühöngött, ezért keveredett összetűzésbe a később meglőtt iraki veteránnal. Keith Bender ünnepelni ment a detroiti klubba, ahol éppen Proof is mulatozott a barátaival. Bender ügyvédje szerint Proof ittas volt, és belekötött a veteránba. Sikerült a biztonságiaknak szétválasztaniuk őket, de később a rapper visszatért a férfihoz, ekkor már nála volt a fegyvere is. Az ezután történtek már ismertek. Proof arcon lőtte a férfit, amire válaszul a klub egyik biztonsági embere ártalmatlanította. A rapper a helyszínen, Bender egy héttel az incidens után hunyt el. Az egykor Irakban szolgálatot teljesítő katona ügyvédje szerint felháborító, hogy több sajtótermékben is mártírként van beállítva Proof. „Ő maga okozta a saját és egy ártatlan ember halálát” – nyilatkozta. (z, p)

Egyéves pihenőre vonul David Bowie

David Bowie torkig van a zeneiparral, ezért kivesz egy év szabadságot. „Kivonom magam a forgalomból: se koncertek, se lemezkészítés. Minden reggel sétálok majd, és megnézek egy csomó filmet” – mondta az idén 59 éves zenész a New York Metro magazinnak. Bowie cáfolta azt az értesülést, miszerint részt venne egy Broadway-musical megírásában a Kung Fu-legenda, Bruce Lee életéről. „Lehet, hogy operát írok egyszer, de musicalt biztosan nem” – nyilatkozta. (z, o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?