X-Men – Az ellenállás vége

Különbözőnek lenni talán jó, de biztosan nem könnyű: X profeszszor (Patrick Stewart) azonban tudja, a másság értékké válhat, ha a mutánsok megtanulják irányítani és a jó ügy érdekében felhasználni képességeiket.

Különbözőnek lenni talán jó, de biztosan nem könnyű: X profeszszor (Patrick Stewart) azonban tudja, a másság értékké válhat, ha a mutánsok megtanulják irányítani és a jó ügy érdekében felhasználni képességeiket. Jó és rossz örök harca ez: Farkas, Ciklon, Vadóc és társaik újra akcióba lépnek, hogy megvédjék magukat és azokat, akik nem is tudnak létezésükről – vagy ha tudnak, hát félnek tőlük. A filmtrilógia befejező részében a világ fejlődését egy olyan „orvosság” veszélyezteti, amely a mutánsokat egyszerű emberekké változtatja. A mutánsoknak először nyílik lehetőségük a választásra: vagy megőrzik különleges képességeiket, és így kirekesztődnek az emberi közösségből, vagy pedig feladják nem mindennapi adottságaikat, és egyszerű halandókká válnak. (port.hu, ú)

Amerikai akciófilm, 2006. Rendező: Brett Ratner. Szereplők: Patrick Stewart (Charles Francies „Professor X” Xavier), Hugh Jackman (Logan/Wolverine), Halle Berry (Ororo Munroe/Storm), Famke Janssen (Jean Grey, M.D./ Phoenix), Ian McKellen (Eric Magnus Lensherr/Magneto), Rebecca Romijn (Raven Darkholme/Mystique), Ben Foster (Warren Worthington).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?