Woody Allen deviáns szereplői

Woody Allen hamarosan készülő filmje két főszerepére Winona Rydert és Robert Downey Jr.-t kérte fel, két olyan színészt, akinek hollywoodi karrierjét veszélybe sodorta zűrös magánélete, illetve bírósági ügye. A New York-i rendezőt azonban cseppet sem zavarja választottjai kétes megítélése.

Woody Allen hamarosan készülő filmje két főszerepére Winona Rydert és Robert Downey Jr.-t kérte fel, két olyan színészt, akinek hollywoodi karrierjét veszélybe sodorta zűrös magánélete, illetve bírósági ügye. A New York-i rendezőt azonban cseppet sem zavarja választottjai kétes megítélése. Winona Ryder szekere szinte jobban fut, mint a lopási botránya előtt. A színésznő ugyan csaknem egy évet kellett, hogy kihagyjon a bírósági tárgyalások miatt, azóta viszont a legnagyobb rendezők kérik fel munkára. Legkorábban Milos Formannal kezdi forgatni a Márai Sándor A gyertyák csonkig égnek című regényéből készülő filmet. Woody Allen következő vígjátéka már csak hab a tortán. Woody Allen azonban kétségkívül fricskát akar mutatni a konzervatív közönségnek, ha Winona Ryder mellé egy másik botrányhőst, a kábítószer- és alkoholproblémáiról ismert Robert Downey Jr.-t választotta. A színész még a börtönt is megjárta, ahonnan alig egy éve szabadult. Azóta elkészült a The Singing Detective című filmje (melyben Mel Gibson és Adrien Brody a partnere) és leforgatta a Gothica című alkotást Mathieu Kassovitz-cal. Woody Allen készülő filmjéről egyelőre csak annyit tudni, hogy a forgatókönyvet ezúttal is maga írja, és most is gondoskodott arról, hogy minden részlete titokban maradjon. (origo)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?