Verik a magyar zenészt

Dopeman elmondása szerint komáromi fellépése után több bőrdzsekis kopasz fiatal lépett melléje, és provokálni kezdték. Egyikük az arcába húzta a baseballsapkáját, és „Pásti kácság”-nek (Pesti köcsög) titulálta. Erre ő kérdőre vonta. Ezt követően kezdték ütlegelni, aminek következtében megduzzadt a jobb szemhéja.

Dopeman elmondása szerint komáromi fellépése után több bőrdzsekis kopasz fiatal lépett melléje, és provokálni kezdték. Egyikük az arcába húzta a baseballsapkáját, és „Pásti kácság”-nek (Pesti köcsög) titulálta. Erre ő kérdőre vonta. Ezt követően kezdték ütlegelni, aminek következtében megduzzadt a jobb szemhéja. „Nem először kerültem ilyen helyzetbe, ezért nem pánikoltam. Visszaütni eszembe sem jutott, nem én voltam nyerő pozícióban. Leszegeztem a fejemet, és vártam, mi történik. Az egész csupán néhány másodpercig tartott” – nyilatkozta a rapper a magyarországi sajtónak. Az incidenst a szórakozóhely munkatársai és a rajongók is végignézték. A rendőrséget senki sem értesítette. A történtek után Dopeman úgy döntött, amíg nem javul a hangulat, Szlovákiában nem ad koncertet. (Napi Ász, ma.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?