Úton az élmezőny felé

ÖSSZEÁLLÍTÁSJohn Newmant három éve ismertük meg a Rudimental angol drum and bass kvartett slágerének, a Feel the Love-nak az énekeseként – a dal 2012 júniusában vezette a brit listát. A szakmabeliek már akkor szép jövőt jósoltak a június 16-án a 25. születésnapját ünneplő angol zenésznek.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

John Newmant három éve ismertük meg a Rudimental angol drum and bass kvartett slágerének, a Feel the Love-nak az énekeseként – a dal 2012 júniusában vezette a brit listát. A szakmabeliek már akkor szép jövőt jósoltak a június 16-án a 25. születésnapját ünneplő angol zenésznek. A 2013 októberében kiadott első, Tribute című nagylemezével beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Az album beharangozója, a Love Me Again nagy sláger lett, ez is megjárta a brit rangsor csúcsát. Az előadóról legutóbb tavaly ősszel hallottunk, a skót producer, Calvin Harris slágere, a Blame énekeseként ismét vezette a brit listát.

John második stúdiólemezének előhírnökét, a Come and Get It című dalt egy hete mutatta be a BBC Radio 1. A július 17-én megjelenő számot napjaink egyik népszerű szerzőjével, Greg Kurstinnel írta, az energikus refrénű szerzemény bizonyára Európa-szerte a nyár második felének vezető slágere lesz. A dal videoklipjében az énekes modern James Deanként látható, egy lányt csábít el, aki feladja addigi kapcsolatát.

John Newman az új albumát az elmúlt hónapokban Miamiban és Los Angelesben rögzítette. „Olyan zenészekkel dolgoztam, akikről korábban nem gondoltam volna, hogy valaha is egy asztalnál ülhetek velük. Tartottam tőlük, ezért nehéz volt a munkára összpontosítani. Az új dalaim amerikai hangzásúak” – mondta az énekes. A nagylemez címe és kiadási dátuma egyelőre nem ismert. A bennfentesek szerint, akik már hallották az albumot, Newman ezzel világszerte a legsikeresebbek közé emelkedhet. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?