Tovább tarol a One Direction

ÖSSZEFOGLALÓA brit The X Factor 2010-es sorozatának harmadik helyén végzett, négy angol és egy ír énekes alkotta One Direction harmadik stúdiólemeze volt 2013 legnagyobb példányszámban elkelt albuma.

ÖSSZEFOGLALÓ

A brit The X Factor 2010-es sorozatának harmadik helyén végzett, négy angol és egy ír énekes alkotta One Direction harmadik stúdiólemeze volt 2013 legnagyobb példányszámban elkelt albuma. A Midnight Memories november 25-én jelent meg, s az év végéig világszerte négymillió példányt értékesítettek belőle. Az Egyesült Királyságban is ez a nagylemez az év legnépszerűbb hanghordozója 684 754 példánnyal.

Az összesített eladási lista második helyén a detroiti Eminem albuma, a The Marshall Mathers LP 2 végzett 3,8 millióval. A harmadik helyet a memphisi Justin Timberlake nagylemeze, a The 20/20 Experience szerezte meg 3,6 millióval. A negyedik helyet a hawaii Bruno Mars (Unorthodox Jukebox – 3,2 millió), az ötödiket a francia Daft Punk (Random Access Memories – 3,2 millió), a hatodikat a Los Angeles-i Katy Perry (Prism – 2,8 millió), a hetediket a kanadai Michael Bublé (To Be Loved – 2,4 millió), a nyolcadikat a Las Vegas-i Imagine Dragons (Night Visions – 2,4 millió), a kilencediket a New York-i Lady Gaga (Artpop – 2,3 millió), a tizediket a szintén New York-i Beyoncé (Beyoncé – 2,3 millió) foglalta el. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?