Tisztelt szerkesztőség!

Örömmel olvastam a Családi Körben, hogy az egyik versenyben Fa ajándékcsomagot nyertem. Örömöm azonban nem tartott sokáig. Miután átvettem a kézbesítőtől az ajánlott küldeményt, s aláírásommal ezt igazoltam is, láttam, hogy a csomag sérült, ezt egyébként maga a postás is megjegyezte.

Örömmel olvastam a Családi Körben, hogy az egyik versenyben Fa ajándékcsomagot nyertem. Örömöm azonban nem tartott sokáig. Miután átvettem a kézbesítőtől az ajánlott küldeményt, s aláírásommal ezt igazoltam is, láttam, hogy a csomag sérült, ezt egyébként maga a postás is megjegyezte. Bent a lakásban megdöbbenten tapasztaltam, hogy a borítékban egy öreg Új Szón kívül nem volt semmi. Még aznap bementem a postára, hogy felvilágosítást kérjek a reklamáció módjáról. Ott azonban ehelyett kioktatást kaptam. Mégpedig:

1. Miért vettem át a küldeményt, ha sérült volt? (Mert csak az aláírás után adja át a kézbesítő.)

2. Legalább most tanul a feladó abból, hogyan kell a küldeményt csomagolni.

3. A küldeményt a kézbesítő a levélszekrénybe is bedobhatta volna. (???)

Erre nem tudtam válaszolni, szó nélkül kiballagtam a nagymegyeri postáról.

Tisztelt szerkesztőség, nem az ajándék értéke miatt fogtam tollat, hanem mert bosszant, hogy ilyesmi előfordulhat. Hűséges olvasójuk: Cím a szerkesztőségben

Kedves hűséges olvasó! Olvasóink!

Munkatársaimmal mindig is azon voltunk, hogy örömet szerezzünk, ezért aztán azon túl, hogy hétről hétre szórakoztató, ismeretterjesztő, változatos olvasnivalót igyekszünk kínálni, tárgyi ajándékokkal is szeretnénk meglepni Önöket. Mert adni jó, adni öröm. S mert megérdemli a Tisztelt Olvasó. Annál többet tenni viszont nem tudunk, minthogy beszerezzük ezeket az ajándékokat, s postázzuk, mégpedig ajánlva, hogy nyomuk ne veszhessen. Ezért is olyan szomorú, hogy bizonyos láthatatlan, megfoghatatlan piszkos kezek minduntalan belenyúlnak örömünkbe. Mert nem ez volt az első ilyen jellegű levél. Bár aki megkapja küldeményünket, nem ír nekünk levelet – leszámítva egyetlen kedves farnadi olvasót –, ebből arra következtetünk, hogy legtöbbjükhöz eljut az ajándék. Persze ez nem vigasztaló annak, akit kifosztottak, meg nekünk sem, akik örömet akartunk szerezni, s ehelyett csalódást okoztunk. Egyedül a posta tehetne valamit, elsősorban is tudatosítva, hogy a kevés és kis lopás is lopás, jobban ellenőrizhetné munkatársait. Ám a posta nem mi vagyunk, így csak bámulni tudunk tehetetlenül, s oly szomorúan, mint amilyen a fent idézett levél. Kedves meglopott Olvasók! Nem tudok szóhoz jutni, csak kérhetem, maradjanak velünk, próbálkozzanak továbbra is, hátha újra Önökre mosolyog a szerencse, s épp a postán sem az lesz szolgálatban egyik elosztóban sem, sehol, akinek erkölcsi értéke egyenlő a nullával, hanem Pozsonytól a célállomásig végig a becsületesek, kiknek mi sem természetesebb, mint hogy a postára adott küldeményeket a címzetthez juttassák el. Mert ők azért még mindig többen vannak. Nekik jár a tisztelet, Önöknek, kedves megcsalt Olvasók pedig a köszönet hűségükért és megértésükért.

Cs. Liszka Györgyi

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?