Tévébarát lett a videoklip

Egy hete mi is beszámoltunk arról, hogy a Music Television tesztjén fennakadt a Gnarls Barkley új, Run című dalának klipje. A tévécsatorna a videó eredeti verzióját nem volt hajlandó a műsorára tűzni, a bírálóbizottság szerint ugyanis a benne felbukkanó, gyorsan váltakozó fekete-fehér vizuális fényeffektusok epilepsziás rohamokat válthatnak ki az arra hajlamos nézőknél.

Danger Mouse hiphopproducer és Cee-Lo rapper kénytelen volt elfogadni az MTV döntését, és a napokban néhány jelenetet újraforgatott a bírálóbizottság által megfogalmazott elvárásokhoz igazodva, hogy a klip tévékompatibilis legyen. „Csak annyit változtattunk benne, amennyire mindenképpen szükség volt” – nyilatkozta Cee-Lo az amerikai Billboard magazin honlapján. Az új változat már zöld utat kapott a tévécsatornától.

A duó ezúttal is mindent megtett, hogy a korábbi izgalmas videóihoz hasonló klipet hozzon össze – a fiúk Justin Timberlake-et is megnyerték vendégszereplőnek. Justin a City Vibin’ című képzeletbeli táncos show műsorvezetőjét alakítja, amelyben Danger és Cee-Lo is fellép. A show össznépi mulatságba torkollik.

A Gnarls Barkley második albuma The Odd Couple címmel a tervek szerint április 7-én került volna a boltokba, ám megjelenését egy héttel korábbra hozták, így Európában már március 31-étől kapható. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?