Teltházat vonz ma is

Budapest. Koncz Zsuzsa legszebb dalaival zárta októberben kezdődött turnéját szombaton este a Budapest Sportarénában. Az énekesnő teltház előtt lépett fel, és színpadra hívta régi pályatársait, Bródy Jánost és Tolcsvay Lászlót is.

Budapest. Koncz Zsuzsa legszebb dalaival zárta októberben kezdődött turnéját szombaton este a Budapest Sportarénában. Az énekesnő teltház előtt lépett fel, és színpadra hívta régi pályatársait, Bródy Jánost és Tolcsvay Lászlót is.

A közel háromórás koncert a jól ismert Jöjj kedvesem című dallal kezdődött, s már az elején megénekeltette a közönséget. Mint mondta, szívesen fecsegne többet a számok között, de kevés az idő. Összefoglalónak szánta az estét, szigorú volt magához a válogatáskor. A sort a Fordul a világ és az Őszinte bohóc című dalaival folytatta, majd rátért új verslemezének dalaira. Az Egyszerű ez című albumot sokáig érlelte, mielőtt az év elején stúdióba vonult volna az anyaggal. A lemezről elhangzott a Kányádi Sándor verséből készült Nekem az ég, Karafiáth Orsolya fiatal költőnő Olvadás című verse, amelyet Lerch István zenésített meg, továbbá a Bródy János által megzenésített címadó József Attila-vers és Heltai Jenő Szabadság című költeményének részlete. A színpadon remekül élő, dalról-dalra egyre erőteljesebb Koncz Zsuzsa-klasszikusok közül elhangzott a Ne vágj ki minden fát, a Kárpátiék lánya, a Bárhogy lesz, úgy lesz és a Ne sírj, kedvesem. Ezután az énekesnő a közönség hosszan tartó tapsa kíséretében köszöntötte Göncz Árpád volt államfőt.

A több mint harminc számot felsorakoztató koncert méltó zárszava a Ha én rózsa volnék és a Miért hagytuk, hogy így legyen – mindkettő az est legnagyobb tapsát kapta.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?