Táncoló talpak

A császárpingvinek hazájában, az Antarktisz közepén senki vagy, ha nem tudsz énekelni. Ez elég rossz hír Totyinak, aki legfeljebb azzal válhatna híressé, hogy a világ legrosszabb énekese. Táncra született, méghozzá a saját ritmusára járt táncra – vagyis szteppre.

A császárpingvinek hazájában, az Antarktisz közepén senki vagy, ha nem tudsz énekelni. Ez elég rossz hír Totyinak, aki legfeljebb azzal válhatna híressé, hogy a világ legrosszabb énekese. Táncra született, méghozzá a saját ritmusára járt táncra – vagyis szteppre. Totyi mamája, Norma Jean megértő, és kimondottan helyesnek tartja ezt a különös szokást, apja, Memphis szerint viszont ez a mánia nem pingvinhez méltó. Abban viszont mindketten egyetértenek, hogy szívhez szóló dal nélkül Totyi sosem élhet boldog szerelemben. A sors fintora, hogy Totyi egyetlen barátja, Gloria közel s távol a legjobb énekes. Totyi túlságos más – ezt elsősorban Noé, a pingvinbirodalom zord vezetője gondolja így. És ennek a véleménynek következménye is van: a kis pingvint kiközösítik. Amikor életében először távol kerül az otthonától, Totyi találkozik egy csapat olyan pingvinnel, akik nem is hasonlítanak a császárpingvinekre. A Ramon vezette csapatot lenyűgözik a kis pingvin laza tánclépései, és azonnal meg is hívják, hogy bulizzon velük. Általuk találkozik Totyi Luklásszal, a helyi guruval, aki az élet bármely kérdésére hajlandó válaszolni egy kavicsért cserébe. Luklásszal és az új haverokkal Totyi nagy utat tesz meg, és közben néhány sorsdöntő találkozás bebizonyítja, hogy ha hű vagy önmagadhoz, meg tudod változtatni a világot. A film nagy sikerét mi sem jelzi jobban, mint hogy az Egyesült Államokban a legújabb James Bond-filmnél is több látogatót vonz a mozikba. (port.hu)

Happy Feet. Ausztrál-amerikai animációs film. Rendező: George Miller.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?