Szarka Tamás karácsonyi lemezbemutatói

Szarka Tamás új lemeze

Lemezbemutató turnéra indul Szarka Tamás új, karácsonyi lemezével. A turné első időpontját advent első vasárnapjára tűzték ki Érsekújvárban. A járványügyi intézkedések szigorítása miatt ez most online valósul meg. 

A turné következő állomásai élő koncertek lesznek Magyarországon. December 11-én Eleken, Győrben december 18-án, Budapesten pedig kétszer, december 19-én és 28-án koncertezik majd a Kossuth-díjas zenész, zeneszerző és költő. Az Európa karácsonya című lemez az európai nemzetek karácsonyait öleli föl. Szarka Tamás szerint „mindig érdekes belenézni más európai nemzetek karácsonyi zenei világába, hogy ők milyen dalokkal a szájukon ünneplik sok–sok száz éve az egyik legszebb keresztény ünnepünket.”

A lemezen a legismertebb európai karácsonyi dallamokat hallhatjuk majd új köntösbe öltöztetve. Ezenkívül Szarka Tamás karácsonyi versei Pápai Erika, Pindroch Csaba, Piros Ildikó, Rudolf Péter, Trokán Anna, Ugron Zsolna és Földes László Hobó tolmácsolásában hallhatók. A szerző a verseit egy karácsonyi kötetben is megjelenteti, Mézet ont az ég címmel. 

Az Európa karácsonya lemezbemutató koncert első állomása online tekinthető meg Szarka Tamás hivatalos Facebook oldalán és a KultúrKorzó Facebook oldalán vasárnap este 6-tól.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?