RÖVIDEN

A Kalligram Kiadó könyvbemutatója
Pozsony. Április 9-én 17 órakor tartják a Magyar Köztársaság Kulturális Intézetében Romsics Ignác: Az 1947-es párizsi békeszerződés című, szlovák fordításban kiadott könyvének bemutatóját (Parížska mierova zmluva z roku 1947). A szerzővel Milan Zemko történész beszélget.

A Kalligram Kiadó könyvbemutatója

Pozsony. Április 9-én 17 órakor tartják a Magyar Köztársaság Kulturális Intézetében Romsics Ignác: Az 1947-es párizsi békeszerződés című, szlovák fordításban kiadott könyvének bemutatóját (Parížska mierova zmluva z roku 1947). A szerzővel Milan Zemko történész beszélget. A könyvet Katarína Borbášová fordította. (ú)

Fiatal művészek hangversenye

Pozsony. Április 9-én 19 órától a Prímási palota Tükörterme ad otthont a Pozsony – Budapest: fiatal művészek hangversenye című rendezvénynek. A hangversenyen közreműködik a 2003-ban alakult budapesti Ventoscala Szimfonikus Zenekar Meskó Ilona vezényletével. A szólisták: Miriam Rodriguez Brüllová (gitár), Pálhegyi Máté (fuvola), Michal Červienka (tangóharmonika). (ú)

Találkozó Csendes Lászlóval

Rimaszombat. Csendes László rimaszombati származású, Jászai Mari-díjas színművész lesz a Pósa Lajos Irodalmi és Közművelődési Kávéház vendége április 9-én, 18 órai kezdettel Rimaszombatban, a Fehér rózsa kávéházban. A művésszel Juhász Dósa János beszélget. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?