Robbie Williams fellép a Szigeten

AJÁNLÓAugusztus 10-én a budapesti Sziget Fesztivál „mínusz egyedik” napjának sztárfellépője Robbie Williams lesz.

AJÁNLÓ

Augusztus 10-én a budapesti Sziget Fesztivál „mínusz egyedik” napjának sztárfellépője Robbie Williams lesz. A brit sztárelőadó, aki viszonylag ritkán vállal fesztiválfellépést, jelenleg egy Pozsonyt is érintő európai turnén van.

„Nem könnyű eleget tenni a Sziget változatos zenei ízlésű közönségének, vagy a hazai és a nemzetközi közízlés közti különbségeket áthidalni, de azt biztosan kijelenthetjük, hogy Robbie Williams egyaránt megasztár az itthoni és a külföldi közönség szemében is” – mondta Gerendai Károly, a fesztivál fő szervezője.

Robbie Williamsnek a Take That-es időszak után 11 szólóalbuma jelent meg. Az ezekhez kapcsolódó turnéi során fokozatosan az egész világot meghódította, nem mellékesen tizenhét BRIT Awards-ot is begyűjtött, többet, mint eddig bárki. 2006-ban – a mai napig rekordnak számító – 1,6 millió koncertjegyet sikerült eladnia mindössze egy nap alatt, de az ő nevéhez fűződik a legnagyobb létszámú szabadtéri koncert is: három este alatt összesen 375 000 néző látta őt az angliai Knebworth-ben

Gerendai elmondta: gondolva arra, hogy hetijegyesek is szép számban érkeznek majd, mindössze 25 000 napijegyet adnak ki a mínusz egyedik napra. Ebből az első 10 000 darabot „early bird” áron, 18 ezer forintért – egy átlagos fesztiválnap helyszínen vett napijegy áráért – lehet megkapni. A hetijegyeseknek pedig ajándék ez a koncert, hisz’ a hétnapos bérlet erre a napra is érvényes. Mi több, a szervezők további koncerteket is ígérnek aznapra. (k)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?