Rihanna világhírű segélyhívása

Hovatovább egyre kevesebb, a szó eredeti értelmében vett világsláger születik, amelyek a névből eredően a világ összes pontján slágerré válnak. Rihanna újdonsága, az SOS közéjük tartozik.

Hovatovább egyre kevesebb, a szó eredeti értelmében vett világsláger születik, amelyek a névből eredően a világ összes pontján slágerré válnak. Rihanna újdonsága, az SOS közéjük tartozik. Biztosra vehető, hogy a Tainted Love című Soft Cell-felvétel zenei alapjára íródott dal világszerte 2006 egyik legnagyobb slágere lesz. Az USA kislemezlistáján az elmúlt héten a 34. pozícióban tanyázott; közben nyilvánvaló volt, hogy a héten nagyot ugrik előre, mivel helyezését kizárólag a rádiós játszásnak köszönhette, és azóta megjelent maxi CD-n, valamint a világhálóról is letölthetővé vált. Megtörtént az ugrás, a felvétel az összesítés csúcsán landolt. Európában is nagy siker: Nagy-Britanniában a második, Németországban a harmadik helyig jutott.

Februárban a tizennyolcadik életévét betöltött énekesnő Barbadoson született és nőtt fel. Tavaly itt fedezte fel a neves producer, Evan Rogers, és már vitte is New Yorkba, ahol Jay-Z kiadója, a Def Jam Recordings szerződtette. Rögtön az első dalával, a hamisítatlan karibi hangzást árasztó Pon De Replay cíművel berobbant az élvonalba – az amerikai és a brit listán egyaránt a második helyig jutott vele. Következő felvétele, az If It’s Lovin’ That You Want azonban jóval várakozáson alul szerepelt mindenhol a világon – az USA-ban a 36. helyig tornázta fel magát, Nagy-Britanniában a legjobb pozíciója a 11. lépcsőfok volt. Már most egyértelmű, hogy harmadik kislemeze, az SOS pályafutásának legnagyobb slágere lesz. Rihanna első albuma Music Of The Sun címmel tavaly, augusztus végén jelent meg, és máris, rekordgyorsasággal elkészítette a következőt. Az április 24-én kiadott A Girl Like Me – az elsőhöz hasonlóan – a karibi dallam- és ritmusvilág, valamint a dancehall, az r&b és a reggae stíluselemeinek ötvözéséből jött létre. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?