Rendezőként is sikeres

ISMERTETÉSPuskás Peti és csapata egyre több megbízást kap, ők készítették a Halott Pénz új videoklipjét is.

ISMERTETÉS

Puskás Peti és csapata egyre több megbízást kap, ők készítették a Halott Pénz új videoklipjét is. Úgy tűnik, a sokoldalúság a Puskás családban öröklődik, hiszen a The Biebers frontemberének édesapja, Puskás Tivadar színészként és rendezőként is sikeres, öccse, Dani pedig lemezlovasként tört be a magyar zeneiparba. A testvérek saját kreatív stúdiójukkal reklámokat, klipeket is gyártanak, legutóbb a Halott Pénzzel dolgoztak együtt.

„Nem ez volt az első közös munkánk a fiúkkal, hiszen amellett, hogy február óta együtt turnézunk az országban, ez már a második videoklip, amit a BigO Creative Studio készít a Halott Pénznek” – mesélte Peti, aki ezúttal is, ahogyan a Nem érinthet meg című dalnál, rendezőként dolgozott a kisfilm létrehozásában. Öccse, Dani az asszisztensi feladatokat látta el és fűzte össze Peti – olykor bonyolultnak tűnő – utasításait.

„Peti megírta a storyboardot, rajzokat és figurákat készített a forgatókönyvhöz, amiből az elején senki semmit sem értett, de a végére természetesen összeállt a kép” – mondta Puskás Dani. Hozzátette, eleinte azért látszott kaotikusnak a forgatás, mivel a szereplők a klipben többször találkoznak saját magukkal, így mindent pontosan meg kellett tervezni és a legkisebb részletek is óriási jelentőséget kaptak.

Az Elkezdeni elölről című dalhoz készült videó néhány napja debütált a legnagyobb videomegosztó oldalon, és már százezer felett jár a nézettsége, így remélhetőleg hamarosan beéri Puskás Peti előző rendezését, a Nem érinthet meg klipjének sikerét, hiszen az már négymillió felett jár. (est, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?