P!nk kontra ausztrál gyapjúipar

P!nk a Peta 2 nevű állatvédő szervezet tagjaként csatlakozott egy új reklámkampányhoz, amelynek célja, hogy felhívják az emberek figyelmét az ausztrál birkák életkörülményeire. Az énekesnő az év végén az ausztrál gyapjútermékek bojkottjára szólította fel rajongóit.

P!nk a Peta 2 nevű állatvédő szervezet tagjaként csatlakozott egy új reklámkampányhoz, amelynek célja, hogy felhívják az emberek figyelmét az ausztrál birkák életkörülményeire. Az énekesnő az év végén az ausztrál gyapjútermékek bojkottjára szólította fel rajongóit. Párizsi koncertjén kisfilmet vetített le arról, hogy a farmerek milyen körülmények között tartják birkáikat, és hogyan nyírják őket. P!nk ezt követően több felvilágosító levelet kapott felháborodott ausztrál farmerektől, és az iparág vezetői is folyamatosan támadták őt, ezért úgy döntött, átfogalmazza a mondanivalóját. „Sajnos nem gondolkodtam, mielőtt beszéltem, és azt mondtam, hogy az összes Ausztráliából érkező gyapjúterméket bojkottálni kell. Kicsit jobban is utánanézhettem volna a dolognak, mielőtt kiállok vele a nyilvánosság elé. Most módosítom az üzenetemet. Csak az állatokkal való kegyetlen bánásmód alkalmazásával készült termékeket kell bojkottálni, és nem az egész ausztrál iparágat. Nem akartam senkit sem megbántani, csupán azt szeretném, ha kevesebb állatot kínoznának a világon” – magyarázkodott az énekesnő. Azt is megígérte, kész találkozni a farmerekkel és gyapjúipari képviselőkkel, hogy egyeztessen a problémáról. (p, z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?